Provozuje:
Juris Real Estate

Bilbao a Dublin přišly o fotbalové ME.

Nahradí je Sevilla a Petrohrad.

Bilbao a Dublin přišly o fotbalové ME.

autor. JURIS REAL (Zdroj: ČTK)

Nahradí je Sevilla a Petrohrad.

Bilbao a Dublin přišly o pořádání zápasů letního fotbalového mistrovství Evropy, protože nemohly vzhledem ke koronavirové situaci garantovat přítomnost diváků na tribunách.

Evropská fotbalová unie UEFA po včerejším zasedání výkonného výboru oznámila, že Bilbao nahradí Sevilla a dublinské duely převezmou Petrohrad a Londýn.

Bilbao a Dublin měly hostit po třech zápasech základní skupiny E, v níž hrají Španělsko, Švédsko, Polsko a Slovensko, a každé též jedno z osmifinálových utkání.

Sevilla je mezi pořadatelskými městy odloženého Eura nováčkem a bude hostit všechny čtyři duely původně plánované do Bilbaa.

Petrohrad, který už měl schválenou organizaci tří duelů skupiny B a jednoho čtvrtfinále, převezme tři dublinské zápasy ze základní skupiny.

Londýn byl již před změnami nejvytíženějším městem ME a ke třem duelům "české" skupiny D, plánovanému osmifinále, oběma semifinále a finále si přibere i osmifinále z Dublinu.

Výkonný výbor UEFA dnes také jednal o Mnichovu, třetím z původních 12 měst, které nemohlo unii do stanoveného termínu zaručit fanoušky v hledišti.

Bavorská metropole nicméně o celkem čtyři zápasy nepřišla, neboť na červen počítají tamní úřady se zlepšením koronavirové situace a minimálně 14.500 diváky v Allianz Areně.

Dalšími pořadateli turnaje, který se loni nekonal kvůli pandemii koronaviru, jsou Glasgow, Řím, Baku, Budapešť, Bukurešť, Kodaň a Amsterodam. Všechna tato města už dříve přislíbila, že během turnaje alespoň zčásti stadiony zaplní.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

NHL plánuje stěhování klubu Arizona Coyotes do Salt Lake City

Rada guvernérů NHL jednohlasně schválila prodej klubu Arizona Coyotes a jeho přesun do Salt Lake City. Více»

Zájemci mají možnost navštívit stanice metra B Florenc.

U příležitosti oslav padesáti let metra v Praze nabízí dopravní podnik unikátní možnost navštívit zázemí ve stanici Florenc. Více»

V Rokycanech existují ekologické veřejné toalety.

Nevyužívají elektřinu, ani chemii. Více»

Soud zahájil insolvenci s firmou Kovosvit MAS Machine Tools.

Českobudějovický krajský soud zahájil insolvenční řízení se strojírenskou firmou Kovosvit MAS Machine Tools. Věřitel požaduje po společnosti zaplacení dlužné částky více než 20 milionů korun. Více»

Mrazivá noc snížila naději na letošní dobrou úrodu ovoce.

Čekají se další mrazy. Více»

Všechny články a aktuality »»