Provozuje:
Juris Real Estate

Blíží se vyhlášení nejlepšího starosty či primátora.

Už za necelé dva týdny se veřejnost dozví, kdo vyhrál soutěž nazvanou Nejlepší starosta / primátor 2010-2014. Výsledky na Pražském hradě vyhlásí organizátor akce Svaz měst a obcí České republiky. Oceněno bude celkem osmnáct z nich.

Blíží se vyhlášení nejlepšího starosty či primátora.

autor. JURIS REAL

Už za necelé dva týdny se veřejnost dozví, kdo vyhrál soutěž nazvanou Nejlepší starosta / primátor 2010-2014. Výsledky na Pražském hradě vyhlásí organizátor akce Svaz měst a obcí České republiky. Oceněno bude celkem osmnáct z nich.

Odborná porota, která má na starosti posouzení práce starostů a primátorů českých měst, ve dvou kolech hodnotila na tři stovky nominovaných a přihlášených.

„Posuzovala jejich osobní přínos pro město či obec, přístup k funkci starosty či primátora a rovněž výsledky jeho činnosti. Debatovala také o tom, čím je soutěžící zaujal a proč. U vítězů, což nás velmi mile překvapilo, zpravidla panovala jednoznačná shoda,“ popsal předseda Svazu měst a obcí České republiky Dan Jiránek. Tým hodnotících expertů tvořili zástupci státní správy, akademické obce i soukromého sektoru. Nakonec rozhodli, že ocení celkem osmnáct lidí, žen i mužů s tím, že mužů je více - zejména proto, že i mezi představiteli samosprávy České republiky muži v současné době převažují. „Jsme velmi rádi, že se historicky prvního ročníku soutěže „Nejlepší starosta / primátor“ zúčastnilo tolik lidí a porota tedy měla z čeho vybírat," uvedla výkonná ředitelka Svazu měst a obcí Jana Vildumetzová. Vítězové, kteří budou slavnostně vyhlášeni v úterý 16. září ve Španělském sále Pražského hradu, dostanou křišťálovou cenu, květinu a diplom. Skleněné ocenění stejně jako logo soutěže vzniklo speciálně pro účely akce.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

V Paříži se v noci zřítila křídla mlýna na známém kabaretu Moulin Rouge.

V noci na dnešek se v Paříži zřítila křídla větrného mlýna, symbolu známého kabaretu Moulin Rouge. Informovala o tom agentura AFP s odkazem na prohlášení hasičů. Více»

Výborný bude informovat o pomoci ovocnářům s poškozenou úrodu.

Ministr zemědělství Marek Výborný (KDU-ČSL) bude dnes spolu s předsedou Ovocnářské unie Martinem Ludvíkem dnes v obci Daminěves na Mělnicku informovat o pomoci ovocnářům, kterým mráz v předchozích dnech zásadně poškodil úrodu. Více»

Skanska startuje prodej nové etapy ve čtvrti Emila Kolbena.

Skanska zahájila prodej nové etapy ve čtvrti Emila Kolbena v pražských Vysočanech. Bytový dům nabídne 134 nízkoenergetických bytů ve třech sekcích pojmenovaných po sestrách Emila Kolbena. Více»

Mrazy způsobily rozsáhlé škody na úrodě ovoce.

Škody hlásí i zelináři. Více»

Mrazy způsobily škody zelinářům.

Ochlazení oddálí sklizeň zeleniny. Více»

Všechny články a aktuality »»