Provozuje:
Juris Real Estate

Buďte in, s tabletem od ČMSS zdarma!

Českomoravská stavební spořitelna se díky velkému milníku ve své historii, milionu poskytnutých úvěrů, rozhodla odměnit klienty, kteří si u ČMSS zažádají o úvěr.

Buďte in, s tabletem od ČMSS zdarma!

autor. JURIS REAL

Českomoravská stavební spořitelna se díky velkému milníku ve své historii, milionu poskytnutých úvěrů, rozhodla odměnit klienty, kteří si u ČMSS zažádají o úvěr.

Stačí si vzít úvěr či meziúvěr ze stavebního spoření bez zajištění ve výši 150 000 až 500 000 Kč.

Žádost musí být podána v období mezi 1. březnem a 30. červnem 2015.

Podmínkou je pouze rychlost – tablet Lenovo TAB 2 A7 čeká na prvních šest tisíc klientů, kteří vyčerpají úvěr do 31. července 2015. Zároveň dojde k registraci do věrnostního programu na adrese www.ziskejteulisky.cz. Tento portál je plný slev a akcí, které jsou určeny jak klientům, tak neklientům ČMSS.

Úvěr či meziúvěr ze stavebního spoření – ideální nástroj pro drobné rekonstrukce

Úvěry ze stavebního spoření jsou výhodnou alternativou především pro ty, kteří se chtějí pustit do drobných rekonstrukcí svých domácností. Českomoravská stavební spořitelna nabízí úvěr či meziúvěr ze stavebního spoření do 500 000 Kč bez zajištění. Stačí jednoduše navštívit centrálu v Praze na Vinohradské či využít služeb více jak 2 000 obchodních zástupců, kteří jsou rozprostřeni po celé ČR.

Úvěry ze stavebního spoření jsou atraktivním a hojně vyhledávaným produktem na modernizace domácností. Potvrzují to i čísla. „Za první dva měsíce roku 2015 evidujeme 4 600 nových úvěrových smluv v celkovém objemu 3,5 miliardy korun, což činí meziroční nárůst o téměř 16 procent,“ podotýká Manfred Koller, místopředseda představenstva ČMSS.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

Depozitář budoucího Tech. muzea ve Vysokém Mýtě zaplňují historické autobusy.

Do opravené haly, která bude sloužit jako depozitář budoucího Technického muzea ve Vysokém Mýtě, se stěhují historické autobusy. Více»

Stavební veletrhy v Brně poradí s rekonstrukcemi.

Stavební veletrh Brno, Dřevo a stavby a Festival architektury od středy do soboty obsadí dva pavilony brněnského výstaviště. Více»

Banky poskytly v březnu hypotéky za 18 mld. Kč.

To je o půlku více než loni. Více»

Historickým městem roku 2023 se stal Žatec na Lounsku v Ústeckém kraji.

Cena je odměnou za nejlepší využití peněz na obnovu památek z programu ministerstva kultury. Více»

NCOZ stíhá šest občanů kvůli korupci související s obecními byty v Brně.

Kriminalisté z Národní centrály proti organizovanému zločinu obvinili šest lidí kvůli korupčnímu jednání v souvislosti se správou a hospodařením bytového fondu jedné brněnské městské části. Více»

Všechny články a aktuality »»