Provozuje:
Juris Real Estate

ČS od ledna zvýší úrokové sazby hypotečních úvěrů.

Díky novému spotřebitelskému zákonu porostou od příštího roka úrokové sazby nahoru. Zvýšení sazby zvedla již Komerční banka a nyní se ke stejnému kroku chystá i Česká spořitelna.

ČS od ledna zvýší úrokové sazby hypotečních úvěrů.

autor. JURIS REAL

Díky novému spotřebitelskému zákonu porostou od příštího roka úrokové sazby nahoru. Zvýšení sazby zvedla již Komerční banka a nyní se ke stejnému kroku chystá i Česká spořitelna.

Ta zvedne od 1. ledna 2017 úrokové sazby hypotečních úvěrů o 0,4 % u všech fixací. Od začátku příštího roku tak zájemci o financování nemovitosti získají hypotéky s úročením od 2,19 %.

„Pořídit si hypotéku za současných nízkých sazeb mohou klienti do konce letošního roku,“ upřesňuje Karel Chábek, manažer hypoték České spořitelny. „Protože hypotéka zatíží rodinný rozpočet na dlouhou dobu, není dobré rozhodovat se pouze podle sazby na internetu, ale ideálně navštívit pobočku banky, kde klientům představíme všechny možnosti a pomůžeme s nejlepším nastavením. Příkladem je třeba volba delší fixace sazby, díky které si klienti mohou zarezervovat nízké úroky i na 10 let dopředu. Delší fixace zůstanou výhodné i po lednovém zvýšení sazeb,“ dodává Karel Chábek.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

Zájemci mají možnost navštívit stanice metra B Florenc.

U příležitosti oslav padesáti let metra v Praze nabízí dopravní podnik unikátní možnost navštívit zázemí ve stanici Florenc. Více»

V Rokycanech existují ekologické veřejné toalety.

Nevyužívají elektřinu, ani chemii. Více»

Soud zahájil insolvenci s firmou Kovosvit MAS Machine Tools.

Českobudějovický krajský soud zahájil insolvenční řízení se strojírenskou firmou Kovosvit MAS Machine Tools. Věřitel požaduje po společnosti zaplacení dlužné částky více než 20 milionů korun. Více»

Mrazivá noc snížila naději na letošní dobrou úrodu ovoce.

Čekají se další mrazy. Více»

PČR prověřuje možné vydírání členů výběrové komise k trase metra D.

Pražská policie prověřuje na základě trestního oznámení dopravního podniku hlavního města možný pokus o vydírání členů hodnoticí komise v tendru na stavbu druhého úseku metra D. Na dotaz ČTK to uvedla policejní mluvčí Eva Kropáčová. Více»

Všechny články a aktuality »»