Provozuje:
Juris Real Estate

ČSOB Stavební spořitelna má nový překlenovací úvěr na eko bydlení.

ČSOB Stavební spořitelna má od 26. srpna 2022 novinku v podobě nezajištěného meziúvěru (překlenovacího úvěru) na úsporné bydlení až ve výši 1,5 mil. Kč.

ČSOB Stavební spořitelna má nový překlenovací úvěr na eko bydlení.

autor. JURIS REAL, ČSOB Stavební spořitelna a měšec.cz

ČSOB Stavební spořitelna má od 26. srpna 2022 novinku v podobě nezajištěného meziúvěru (překlenovacího úvěru) na úsporné bydlení až ve výši 1,5 mil. Kč.

Úvěr může být na výstavbu, nebo na rekonstrukci. Současně lze dostat čtvrtletní prémii vyplácenou na účet vašeho stavebního spoření ve výši 0,05 % p.a. Při úvěru ve výši 1,5 mil. Kč se jedná o částku 3 000 Kč ročně, kterou dostanete opakovaně po celou dobu trvání meziúvěru.

Roční úroková sazba úvěru na bydlení začíná na 7,6 %. Můžete dostat slevu ve výši 1,4 % p.a., pokud si k meziúvěru sjednáte i běžný účet u ČSOB a navíc ještě u ČSOB Stavební spořitelny pojištění na riziko smrti a invalidity.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

V Paříži se v noci zřítila křídla mlýna na známém kabaretu Moulin Rouge.

V noci na dnešek se v Paříži zřítila křídla větrného mlýna, symbolu známého kabaretu Moulin Rouge. Informovala o tom agentura AFP s odkazem na prohlášení hasičů. Více»

Výborný bude informovat o pomoci ovocnářům s poškozenou úrodu.

Ministr zemědělství Marek Výborný (KDU-ČSL) bude dnes spolu s předsedou Ovocnářské unie Martinem Ludvíkem dnes v obci Daminěves na Mělnicku informovat o pomoci ovocnářům, kterým mráz v předchozích dnech zásadně poškodil úrodu. Více»

Skanska startuje prodej nové etapy ve čtvrti Emila Kolbena.

Skanska zahájila prodej nové etapy ve čtvrti Emila Kolbena v pražských Vysočanech. Bytový dům nabídne 134 nízkoenergetických bytů ve třech sekcích pojmenovaných po sestrách Emila Kolbena. Více»

Mrazy způsobily rozsáhlé škody na úrodě ovoce.

Škody hlásí i zelináři. Více»

Mrazy způsobily škody zelinářům.

Ochlazení oddálí sklizeň zeleniny. Více»

Všechny články a aktuality »»