Provozuje:
Juris Real Estate

CTP A UNICREDIT BANK PODEPSALY ÚVĚR VE VÝŠI 130 mil. EURO.

CTPARK HLUBOČKY DALŠÍ LOKALITOU CTPARK NETWORK.

CTP A UNICREDIT BANK PODEPSALY ÚVĚR VE VÝŠI 130 mil. EURO.

autor. JURIS REAL

CTPARK HLUBOČKY DALŠÍ LOKALITOU CTPARK NETWORK.

Společnost CTP a její dlouholetý bankovní partner, UniCredit Bank, podepsaly úvěr ve výši 130 milionů Euro určený k refinancování stávajících a nákupu nových nemovitostí v rámci oceňované sítě CTPark Network. Úvěr bude použit také k nákupu existující nemovitosti o ploše 33.000m2 v Hlubočkách u Olomouce, kterou využívá přední americká společnost vyrábějící součástky pro letecký průmysl.

Radek Zeman, finanční ředitel společnosti CTP: „Jsme velmi rádi, že jsme mohli navázat na naši dlouholetou spolupráci s UniCredit Bank. Naše spolupráce se datuje až do roku 2010 a od té doby je UniCredit Bank naším stálým a spolehlivým partnerem. Těšíme se na další rozvoj spolupráce v budoucnu.“ Tomáš Procházka, manažer odboru real-estate, UniCredit Bank: „Společnost CTP je naším významným klientem s aktuální úvěrovou expozicí ve výši 200 milionů eur. Plánovaná expanze společnosti CTP je dobrým předpokladem pro naši budoucí spolupráci.”

Prostředky z této transakce budou použity také na rozšíření a investice do stávajících klíčových parků v síti CTPark Network, konkrétně CTParku Brno, CTParku Divišov, CTParku Hranice a CTParku Humpolec. Nový průmyslový park, pojmenovaný CTPark Hlubočky, je využíván přední americkou společností, která vyrábí a dodává součástky a díly pro letecký průmysl a v areálu zaměstnává na 1.000 lidí. CTPark Hlubočky se nachází v blízkosti Olomouce a je přímo napojen na železnici a dobře dostupný z dálnice. Pod správou CTP bude využívat výhody kompletního servisu a správy nemovitostí a také dlouholetých zkušeností a vysoké odbornosti jejích zaměstnanců. Samotná lokalita je charakteristická dlouhou průmyslovou tradicí a vzdělanou a zkušenou pracovní silou.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

NHL plánuje stěhování klubu Arizona Coyotes do Salt Lake City

Rada guvernérů NHL jednohlasně schválila prodej klubu Arizona Coyotes a jeho přesun do Salt Lake City. Více»

Zájemci mají možnost navštívit stanice metra B Florenc.

U příležitosti oslav padesáti let metra v Praze nabízí dopravní podnik unikátní možnost navštívit zázemí ve stanici Florenc. Více»

V Rokycanech existují ekologické veřejné toalety.

Nevyužívají elektřinu, ani chemii. Více»

Soud zahájil insolvenci s firmou Kovosvit MAS Machine Tools.

Českobudějovický krajský soud zahájil insolvenční řízení se strojírenskou firmou Kovosvit MAS Machine Tools. Věřitel požaduje po společnosti zaplacení dlužné částky více než 20 milionů korun. Více»

Mrazivá noc snížila naději na letošní dobrou úrodu ovoce.

Čekají se další mrazy. Více»

Všechny články a aktuality »»