Provozuje:
Juris Real Estate

Cena půjčky je pro Čechy nejdůležitější.

Méně ale pokud půjčku opravdu potřebují.

Cena půjčky je pro Čechy nejdůležitější.

autor. JURIS REAL

Méně ale pokud půjčku opravdu potřebují.

Pokud by si lidé měli brát půjčku, pak by pro 52 procent Čechů byla při rozhodování nejdůležitější její cena. Pro 4 procenta lidí je důležité, jak rychle a snadno půjčku získají. Lidé však uvažují odlišně v situaci, kdy o půjčku opravdu žádají. U lidí, kteří si půjčili za poslední dva roky, zůstává celková cena půjčky nejdůležitějším kritériem, ale jejich počet klesl na 38 procent. Snadnost a rychlost se při rozhodování o půjčce dostává do popředí. Počet lidí, pro které je nejdůležitější získat půjčku snadno a rychle vzrostl na 33 procent.

„Když lidé o půjčce jen uvažují, většina z nich se rozumně přikloní k co nejnižší ceně. Jakmile se ale potřeba půjčky skutečně objeví, nechají se často zlákat různými nabídkami rychlých půjček nebo jsou okolnostmi sami donuceni s půjčkou spěchat. To pak může vést k tomu, že skončí s nevýhodnou půjčkou,“ řekl Zdeněk Románek, ředitel retailového bankovnictví Air Bank. Rozdíly jednotlivých bankovních půjček se mohou vyšplhat až na 20 tisíc korun. „Jednoduchou zásadou je srovnat si vždy alespoň několik nabídek od různých bank podle celkově zaplacené částky. A to i v případě, kdy na půjčku spěcháme. Brát si jakoukoliv půjčku rychle a bez rozmyslu se prostě nevyplácí,“ dodává Zdeněk Románek.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

MMF zhoršil odhad růstu tuzemské ekonomiky na 0,7 procenta.

Hrubý domácí produkt České republiky se v letošním roce zvýší o 0,7 procenta po loňském poklesu o 0,4 procenta. Předpověděl to ve svém jarním výhledu pro světovou ekonomiku Mezinárodní měnový fond. Více»

Zkrácení doby oddlužení na tři roky čeká v Poslanecké sněmovně schvalování.

Zkrácení doby oddlužení z nynějších pěti let na tři roky pro všechny dlužníky čeká ve Sněmovně závěrečné schvalování. Ve hře jsou po včerejším druhém čtení různá zpřísnění vládní novely. Více»

U metra na Čerňáku začala výstavba polyfunkčního domu za 630 mil. Kč.

U stanice pražského metra B Černý Most v Praze 14 má do dvou let vzniknout nový polyfunkční dům s byty pro dostupné bydlení, restaurací, knihovnou nebo informačním centrem radnice. Více»

Skanska spouští prodej nových bytů.

Skanska spouští prodej nové etapy ve čtvrti Emila Kolbena ve Vysočanech. Více»

Výkonný výbor FAČR se má dnes zabývat výstavbou nového stadionu na Strahově.

Po dnešním jednání výkonného výboru Fotbalové asociace České republiky by mělo být jasněji o osudu areálu na Strahově. Více»

Všechny články a aktuality »»