Provozuje:
Juris Real Estate

Cenu Panelák roku 2014 obdržel dům rekonstruovaný díky úvěru SFRB.

Ve 4. ročníku soutěže o nejlepší Panelák roku 2014 zvítězilo Sdružení vlastníků jednotek 1301 Milevsko s domem Písecké předměstí 1301, který byl rekonstruován díky úvěru z programu Panel 2013+.

Cenu Panelák roku 2014 obdržel dům rekonstruovaný díky úvěru SFRB.

autor. JURIS REAL

Ve 4. ročníku soutěže o nejlepší Panelák roku 2014 zvítězilo Sdružení vlastníků jednotek 1301 Milevsko s domem Písecké předměstí 1301, který byl rekonstruován díky úvěru z programu Panel 2013+.

Soutěž vyhlašuje Svaz českých a moravských bytových družstev ve spolupráci s ČSOB, CERPAD, Panel Plus a VOČ. Mohou se do ní přihlásit objekty panelového i nepanelového typu, jenž byly v období 2012 až 2014 komplexně modernizovány a jsou ve vlastnictví či správě člena SČMBD. Ocenění Panelák roku 2014 vnímá výbor SVJ Písecké předměstí 1301 v Milevsku i SBD Milevsko, které provádí správu domu, jako potvrzení skutečnosti, že snaha, již společně vyvinuly k prosazení komplexních stavebních úprav domu včetně následné realizace, byla správným a smysluplným krokem a zcela v souladu se současnými trendy údržby a zlepšování společného bydlení. SVJ Písecké předměstí v Milevsku využilo nízkoúročený úvěr z Programu PANEL 2013+ ve výši 7,2 mil. Kč. Finanční prostředky byly použity na hydroizolaci základů, na zateplení obvodového pláště, opravu lodžií a balkonů včetně zábradlí, opravu výtahu, výměnu elektroinstalace, na modernizaci vzduchotechniky, opravu hromosvodů, opravu konstrukcí a podlah ve společných prostorách. Úrok je fixovaný po dobu 10 let. V domě se nachází 40 bytových jednotek a měsíční splátka na jeden byt je 1 650 Kč.

„Se SFRB jsme v rámci zajištění financování projektu spolupracovali od samého počátku příprav. Využívali jsme nabídnutých konzultací a po vzájemném vyjasnění si podmínek poskytnutí a následného čerpání Panelu 2013+ jsme učinili potřebné kroky k uzavření úvěrové smlouvy. Jak v průběhu čerpání, tak při následné kontrole ze strany Fondu, která proběhla po ukončení akce, jsme ocenili i vstřícný přístup pracovníků SFRB a nyní můžeme s čistým svědomím prohlásit, že vše proběhlo k naší maximální spokojenosti,“ říká předseda Stavebního bytového družstva Milevsko Roman Kubů.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

Dvorecký most je komplikovaná stavba.

Řekl ČTK stavbyvedoucí Metrostavu. Více»

Ministerstva se dohodly na rozdělení výnosů z emisních povolenek.

Ministerstva životního prostředí a průmyslu a obchodu našla shodu na rozdělení výnosů z emisních povolenek a vláda by ji dnes měla potvrdit. Vyplývá to z vyjádření ministrů při příchodu na jednání kabinetu. Více»

Škody způsobené mrazem na úrodě vinařů v ČR budou ve stovkách milionů korun.

Škody způsobené mrazem na letošní úrodě vinařů v České republice půjdou do stovek milionů korun, v Čechách pomrzlo 40 procent vinohradů, řekl ČTK prezident Svazu vinařů Martin Chlad. Více»

Zájem o dřevostavby loni v České republice stagnoval.

Přibývá veřejných staveb. Více»

Zájem o tepelná čerpadla v České republice stagnuje.

Obor jedná se státem o podpoře. Více»

Všechny články a aktuality »»