Provozuje:
Juris Real Estate

Dnes startují ve většině obchodních řetězců povánoční výprodeje.

Obchodníci očekávají, že by mohly být úspěšnější než loni, již před Vánoci lákali zákazníky na slevy. Některé řetězce, např. Kaufland, se slevami začnou až v první lednové dekádě, IKEA část zboží zlevnila před Vánoci.

Dnes startují ve většině obchodních řetězců povánoční výprodeje.

autor. JURIS REAL (Zdroj: ČTK)

Obchodníci očekávají, že by mohly být úspěšnější než loni, již před Vánoci lákali zákazníky na slevy. Některé řetězce, např. Kaufland, se slevami začnou až v první lednové dekádě, IKEA část zboží zlevnila před Vánoci.

Pro internetové prodejce jsou povánoční a lednové výprodeje druhým nejsilnějším obdobím. Průzkum e-shopu Mall.cz ukázal, že 13 procent domácností si některé dárky kupuje až po Vánocích, když přichází další vlna slev.

V povánočních výprodejích mají Češi největší zájem podle manažera nákupního rádce Heureka.cz Marka Dobrého o mobilní telefony a velké spotřebiče, jako jsou pračky, ledničky, myčky nebo sušičky.

"Jsou-li minulé Vánoce vodítkem, Češi utratí v povánočních výprodejích na e-shopech zhruba 95 procent toho, co utratili před Vánoci," sdělil hlavní ekonom Czech Fund Lukáš Kovanda.

Např. Knihy Dobrovský zlevní na dnešek všechno zboží o 30 procent ve všech prodejnách. Další slevovou akci chystá firma na druhou polovinu ledna. S výprodejem dnes začíná také největší český e-shop Alza.cz.

"Nejvyšší slevy se budou u vybraného zboží pohybovat až v desítkách procent a půjdou napříč celým naším sortimentem," uvedla mluvčí Patricie Šedivá.

Tesco chce dnes dát cenovky se slevou na stovky produktů, především pak na sortiment vánočních dekorací, které plánuje zlevnit o 50 až 70 procent.

Se slevami domácích potřeb, hraček, kancelářských potřeb nebo např. elektroniky začne 8. ledna, konstatoval jeho mluvčí Václav Koukolíček.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

Metropole by stála o budovu ruské školy.

V rozhlehlé budově na Krupkově náměstí v Bubenči se tři roky neučí. Sídlila v ní střední škola při ruském velvyslanectví. Více»

MČ Praha 1 zrenovuje domy.

Rovněž v letošním roce bude několik památek na území Prahy 1 opraveno i díky příspěvku z Programu regenerace městský památkových rezervací a městských památkových zón ministerstva kultury, který získá městská část. Více»

Teplárny opět obnovují plné vytápění.

Reagují na ochlazení. Více»

Zřítila se fasáda historické budovy kodaňské burzy.

Hlavní fasáda historické budovy kodaňské burzy, kterou v úterý zachvátil požár, se zřítila, uvedl mluvčí dánských hasičů. Více»

Soutěž o využití areálu na Strahově se nachází ve 2. kole.

Fotbalová asociace České republiky jedná jen se Spartou. Více»

Všechny články a aktuality »»