Provozuje:
Juris Real Estate

EKOSPOL NABÍZÍ VELMI KVALITNÍ NOVÉ BYTY ZA PODPRŮMĚRNOU CENU.

JSOU LEVNĚJŠÍ O 16 TISÍC ZA METR ČTVEREČNÍ.

EKOSPOL NABÍZÍ VELMI KVALITNÍ NOVÉ BYTY ZA PODPRŮMĚRNOU CENU.

autor. JURIS REAL

JSOU LEVNĚJŠÍ O 16 TISÍC ZA METR ČTVEREČNÍ.

Developerský lídr EKOSPOL potvrzuje svou dlouhodobou pozici firmy s nejdostupnějšími novými byty na pražském trhu. Průměrná cena všech bytů, které aktuálně nabízí k prodeji, činí 48.286 korun za metr čtvereční.

Celopražský průměr je přitom výrazně vyšší, podle Trigemy dosahuje 64.314 korun za metr čtvereční. Průměr EKOSPOLU navíc zvyšují nadstandardní rodinné byty s velkorysou rozlohou v projektu Výhledy Barrandov.

„Cena je rozhodujícím kritériem pro všechny kupující. EKOSPOL opravdu staví nejlevnější byty při zachování jejich vysoké kvality. Levné v případě bytů od EKOSPOLU neznamená méně kvalitní, ale naopak. Zakládáme si na tom, že levnější byty ve stejné kvalitě u konkurence nekoupíte. Toto platí už spoustu let a ještě hodně dlouho platit bude,“ prohlásil generální ředitel a předseda představenstva společnosti EKOSPOL Evžen Korec.

EKOSPOL může nabízet nejlevnější byty proto, že se velmi pečlivě věnuje přípravě každého projektu. Už při koupi každého pozemku či projektu firma zpracovává dokonalou ekonomickou rozvahu, která svou pečlivostí nemá na trhu obdoby.

„Dalším zásadním nástrojem, který EKOSPOL odlišuje od konkurence, je propracovaný a dlouholetou praxí ověřený kontrolní a zkušební plán, díky kterému dokážeme všechny činnosti při výstavbě co nejvíce zefektivnit. Náklady si hlídáme také pomocí nejdokonalejšího několikastupňového systému kontroly. Ve všech fázích procesu – od nákupu pozemků, přes přípravu projektů až po samotnou realizaci – provádíme optimalizace, které do takové hloubky nedělá nikdo jiný na trhu. Kromě toho se spokojujeme s nižším ziskem na jeden byt než ostatní developeři,“ zdůrazňuje Korec.

Velkou konkurenční výhodou EKOSPOLU je také to, že pravidelně přichází s výraznými inovacemi, které klienti oceňují. Typickým příkladem jsou oddělené spací kouty u nejmenších bytů, které EKOSPOL představil u nejprodávanějšího projektu loňského roku EKOCITY Hostivař.

„Dispozice takto upravených bytů nazýváme 1+kk+sk. EKOSPOL přišel s touto inovací jako první a je jen otázkou času, kdy se toto členění stane standardní nabídkou i u konkurentů. Zájem klientů o toto dispoziční řešení je totiž obrovský. Právě tyto byty z nabídky zmizely nejrychleji,“ doplňuje Korec.

EKOSPOL a.s. je dlouhodobým lídrem bytové výstavby v České republice. Během loňského roku reálně prodal 900 nových bytů, tržní podíl firmy tak činil 13 procent. Během 24 let na trhu EKOSPOL úspěšně dokončil 51 velkých developerských projektů pro 9000 spokojených zákazníků.

Všechny své projekty financuje bez využití bankovních úvěrů. EKOSPOL staví a prodává byty s optimálním poměrem ceny a kvality. Jako jediný z velkých developerů má všechny byty vyprodány dlouho před dokončením.

Společnost EKOSPOL je podle magazínu Construction & Investment Journal řazena mezi 50 největších developerů střední a východní Evropy. EKOSPOL sponzoruje ZOO Tábor. Ohrožené druhy zvířat tak podpoří každý, kdo si u EKOSPOLU koupí byt.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

NHL plánuje stěhování klubu Arizona Coyotes do Salt Lake City

Rada guvernérů NHL jednohlasně schválila prodej klubu Arizona Coyotes a jeho přesun do Salt Lake City. Více»

Zájemci mají možnost navštívit stanice metra B Florenc.

U příležitosti oslav padesáti let metra v Praze nabízí dopravní podnik unikátní možnost navštívit zázemí ve stanici Florenc. Více»

V Rokycanech existují ekologické veřejné toalety.

Nevyužívají elektřinu, ani chemii. Více»

Soud zahájil insolvenci s firmou Kovosvit MAS Machine Tools.

Českobudějovický krajský soud zahájil insolvenční řízení se strojírenskou firmou Kovosvit MAS Machine Tools. Věřitel požaduje po společnosti zaplacení dlužné částky více než 20 milionů korun. Více»

Mrazivá noc snížila naději na letošní dobrou úrodu ovoce.

Čekají se další mrazy. Více»

Všechny články a aktuality »»