Provozuje:
Juris Real Estate

EKOSPOL zahájil stavbu 118 nadstandardních bytů v bytovém areálu Viladomy Dubeč.

Takřka všechny byty jsou už vyprodány, v ceníku ke dni zahájení výstavby zbývalo posledních osm bytů. EKOSPOL tak opět potvrzuje pověst developera, který své byty vyprodává dlouho před dokončením stavby.

EKOSPOL zahájil stavbu 118 nadstandardních bytů v bytovém areálu Viladomy Dubeč.

autor. JURIS REAL

Takřka všechny byty jsou už vyprodány, v ceníku ke dni zahájení výstavby zbývalo posledních osm bytů. EKOSPOL tak opět potvrzuje pověst developera, který své byty vyprodává dlouho před dokončením stavby.

To je u projektu Viladomy Dubeč naplánováno na jaro 2017. Generálním dodavatelem stavebních prací je stavební společnost PP 53.

„Viladomy Dubeč budou tvořit čtyři viladomy s třemi až čtyřmi podlažími, které se harmonicky napojí na blízké luxusní vily a rodinné domy. Nádherná příroda v okolí, v němž se nachází chráněné území Říčanka, soustava rybníků Lítožnice, Podleský rybník a přírodní památka Rohožník, nabízí ideální bydlení hlavně pro rodiny s dětmi. Ty ocení i kompletní občanskou vybavenost v místě včetně mateřské a základní školy,“ přibližuje hlavní výhody dubečského projektu Evžen Korec, generální ředitel a předseda představenstva společnosti EKOSPOL, která je dlouhodobým lídrem bytové výstavby v České republice.

Zájem o byty v projektu Viladomy Dubeč je tak velký, že v době zahájení výstavby zůstávalo v nabídce pouze posledních osm bytů.

„Najít pro ně nového majitele nebude žádný problém. I tento projekt jen potvrzuje dlouhodobý trend, kdy EKOSPOL své byty vyprodá dlouho před dokončením stavby. To naši společnost odlišuje od ostatních firem na trhu. I někteří velcí developeři totiž mají ve svých cenících stovky takzvaných ležáků, které se jim nedaří prodat ani měsíce po kolaudaci,“ zdůrazňuje Korec.

Projekt Viladomy Dubeč, který vyrůstá mezi ulicemi Městská a Kolocova v Praze 10 – Dubči, tvoří 118 bytů s dispozicemi 1+kk až 4+kk. Velikosti bytů začínají na 30 metrech čtverečních, největší nabídne svému majiteli 111 metrů čtverečních.

U většiny bytů jsou navrženy předzahrádky, byty v horních podlažích budou disponovat jižně orientovanými střešními terasami. Součástí projektu je 99 podzemních garážových stání a dostatek venkovních parkovacích míst.

Atraktivní lokalita Dubeč je vyhledávaná hlavně rozsáhlými lesy a vodami, které ji obklopují. Na území Dubče se nacházejí hned tři chráněná území – lom Rohožník, soustava rybníků Lítožnice a přírodní park Říčanka. Právě toto malebné prostředí se stále neporušenou přírodou je hlavním důvodem, proč je dnes Dubeč jednou z vůbec nejatraktivnějších lokalit pro výstavbu luxusních vil a rodinných domů. Svým obyvatelům totiž poskytuje unikátní možnost klidného a zdravého života ve venkovském prostředí, ale s veškerým komfortem velkoměsta. Velkou výhodou Dubče je vedle nesporného přírodního bohatství i kompletní občanská vybavenost s dostatkem kulturního a sportovního vyžití. Přímo v obci se nachází zdravotní středisko, lékárna, mateřská a základní škola, řada obchodů, několik restaurací a supermarket. Obchodní centrum Europark Štěrboholy je navíc vzdáleno pouhých pět minut jízdy. Aktivní sportovci jistě ocení také kvalitní zázemí pro sport, ať už jde o fotbal, florbal, tenis či cykloturistiku.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

NHL plánuje stěhování klubu Arizona Coyotes do Salt Lake City

Rada guvernérů NHL jednohlasně schválila prodej klubu Arizona Coyotes a jeho přesun do Salt Lake City. Více»

Zájemci mají možnost navštívit stanice metra B Florenc.

U příležitosti oslav padesáti let metra v Praze nabízí dopravní podnik unikátní možnost navštívit zázemí ve stanici Florenc. Více»

V Rokycanech existují ekologické veřejné toalety.

Nevyužívají elektřinu, ani chemii. Více»

Soud zahájil insolvenci s firmou Kovosvit MAS Machine Tools.

Českobudějovický krajský soud zahájil insolvenční řízení se strojírenskou firmou Kovosvit MAS Machine Tools. Věřitel požaduje po společnosti zaplacení dlužné částky více než 20 milionů korun. Více»

Mrazivá noc snížila naději na letošní dobrou úrodu ovoce.

Čekají se další mrazy. Více»

Všechny články a aktuality »»