Provozuje:
Juris Real Estate

Fiat kvůli koronaviru prý pozastavuje provoz v některých závodech.

Italsko-americká automobilka Fiat Chrysler Automobiles (FCA) kvůli koronaviru dočasně zastavuje provoz v některých italských závodech.

Fiat kvůli koronaviru prý pozastavuje provoz v některých závodech.

autor. JURIS REAL, ČTK

Italsko-americká automobilka Fiat Chrysler Automobiles (FCA) kvůli koronaviru dočasně zastavuje provoz v některých italských závodech.

Na případné problémy v souvislosti s koronavirem se připravují taktéž továrny německého koncernu Volkswagen ve Španělsku. Jde o další známky toho, jaké dopady by epidemie koronaviru mohla mít na evropský automobilový průmysl, uvedla agentura Reuters. Španělská automobilka Seat, která je součástí koncernu Volkswagen, podle mluvčího zvažuje, že dočasně uvolní z práce zaměstnance továrny ve španělském městě Martorell nedaleko Barcelony. Firma kvůli koronaviru čelí možným problémům v dodavatelském řetězci.

"Martorellská továrna v současnosti funguje normálně. Jsou zde však určitá rizika spojená s nemocí COVID-19 (způsobovanou koronavirem), která ovlivňuje dodavatelský řetězec," uvedl mluvčí Seatu. Dodal, že pokud závod nucen omezit výrobu, uvolní zaměstnance z práce. Zástupce odborového svazu Matias Carnero řekl, že situace si zřejmě takový krok vyžádá. Opatření by podle něj mohlo trvat dva až pět týdnů a mohlo by se dotknout zhruba 7 000 zaměstnanců závodu. Zaměstnanci budou v případě uvolnění z práce pobírat plnou mzdu. Automobilka Volkswagen dnes oznámila, že management její továrny ve španělském městě Navarra se dohodlo s odbory na dočasném uvolnění části zaměstnanců z práce, jestliže koronavirus způsobí potíže v dodavatelském řetězci. Továrna zaměstnává kolem 4 800 lidí.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

Registr zastupování je plný rozporů.

Ministerstvo vnitra chtělo odložit účinnost. Více»

YIT zkolaudovala etapu Tornio v Lappi Hloubětín.

A dokončila zde vzorový byt. Více»

PČR zajistila nemovitosti firmě, z níž investoři marně dolují peníze.

Investiční společnost Profit & Prosper, která investorům nedokáže vrátit stovky milionů korun, zkoušela potichu prodat jednu ze svých nemovitostí. Více»

Geosan Development uvolnil do prodeje byty v Rezidenci Radimova Břevnov.

Společnost Geosan Development uvádí na trh další sérii bytů v Rezidenci Radimova Břevnov v atraktivní lokalitě Prahy 6. Projekt je aktuálně ve výstavbě s plánovanou kolaudací již na podzim letošního roku. Více»

Cibuloviny v Květné zahradě v Kroměříži rozkvetly o měsíc dřív.

Cibuloviny v Květné zahradě v Kroměříži, která je památkou UNESCO, letos díky teplému počasí rozkvetly o měsíc dřív, než je obvyklé. Návštěvníci je mohou obdivovat především v tzv. Holandské zahradě. Více»

Všechny články a aktuality »»