Provozuje:
Juris Real Estate

Fio banka výrazně zlevňuje hypoteční úvěry.

Česká Fio banka nyní nabízí ještě výhodnější úvěry na bydlení. Plošně snižuje úrokové sazby hypoték a minimální fixní sazba tak nově činí 1,99 % p.a., a to bez nutnosti uzavřít jakékoliv doplňkové služby či pojištění.

Fio banka výrazně zlevňuje hypoteční úvěry.

autor. JURIS REAL

Česká Fio banka nyní nabízí ještě výhodnější úvěry na bydlení. Plošně snižuje úrokové sazby hypoték a minimální fixní sazba tak nově činí 1,99 % p.a., a to bez nutnosti uzavřít jakékoliv doplňkové služby či pojištění.

Zájemci o bydlení mohou nyní žádat o skutečně výhodnou Fio hypotéku, která je nejen bez poplatků za vedení a čerpání úvěru, rezervaci prostředků i vedení běžného účtu, ale nabízí také nízké úrokové sazby. Ty Fio banka snížila a nyní jsou tak k dispozici od 1,99 % p.a. pro nejžádanější hypotéky s tříletou či pětiletou fixací. Variabilní úrokové sazby vázané na sazbu PRIBOR pak začínají na sazbě 1,76 % p.a. Další výhodou je možnost splatit až 20 % sjednané výše úvěru ročně mimo datum změny pevné úrokové sazby, a to zcela bez poplatků. Pro klienty, kteří mají při splácení volné peníze navíc k uložení, je připravena služba Hypospořicí konto, díky němuž ušetří na úrocích, když část úvěru ve výši zůstatku Hypospořicího konta jim není úročena. Při maximálním zůstatku tak neplatí žádný úrok z úvěru. „V tomto roce chceme posílit svůj podíl na trhu hypoték. Vloni jsme zavedli garantované úrokové sazby, které nyní výrazně snižujeme, a věříme, že se tak naše hypotéka stane pro zájemce o bydlení tím pravým úvěrem, který jim pomůže výhodně bydlet,“ dodává ke zlevnění úrokových sazeb Marek Polka, ředitel úvěrové divize Fio banky.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

Škodovka začala v Mladé Boleslavi s výrobu modernizovaného modelu Octavia.

Automobilka Škoda Auto začala v hlavním mladoboleslavském závodě s produkcí modernizovaného modelu Octavia. Model je vybavený umělou inteligencí, má novou generaci Matrix-LED světel a řidičům nabízí pokročilé asistenční systémy. Více»

Bydlení Domeq získalo jako první rez. budova v ČR certifikaci WELL Platinum.

Nejvyšší úrovní prestižní certifikace WELL zaměřené na zdravé bydlení se může pochlubit brněnský rezidenční projekt Domeq od developera CTP. Více»

Topná sezona je nejteplejší za více než 60 let.

Spotřeba tepla byla o 15 % nižší. Více»

Při nových vykopávkách v Pompejích byly objeveny udivující umělecké fresky.

Archeologové našli ve starověkých Pompejích impozantní banketní sál s černými stěnami a mytologickými motivy z trojské války. Více»

Vila Preciosa se stala kulturní památkou.

Karlovarská Vila Preciosa, která je součástí honosné vilové kolonie označované jako Westend, je památkově chráněná. Jde o druhou vyhlášenou kulturní památku v Karlovarském kraji v tomto roce. Více»

Všechny články a aktuality »»