Provozuje:
Juris Real Estate

Firmy se mohou přihlásit do soutěže CBRE Zasedačka roku.

Až do 30. října mohou firmy přihlásit své kanceláře, zasedací místnosti, recepce do druhého ročníku soutěže CBRE Zasedačka roku. Porotu letos povede architektka Eva Jiřičná.

Firmy se mohou přihlásit do soutěže CBRE Zasedačka roku.

autor. JURIS REAL

Až do 30. října mohou firmy přihlásit své kanceláře, zasedací místnosti, recepce do druhého ročníku soutěže CBRE Zasedačka roku. Porotu letos povede architektka Eva Jiřičná.

Svou kategorii mají ultramoderní kanceláře i pracoviště přátelská zaměstnancům a životnímu prostředí.

Soutěž CBRE Zasedačka roku vstoupila do druhého ročníku a opět chce ukázat českému realitnímu trhu i uchazečům o pracovní místa zajímavé kanceláře, zasedačky, recepce a firemní zázemí.

Firmy mohou nominovat svá pracovní prostředí až do 30. října. Vítězové, které vybere odborná porota v čele s architektkou Evou Jiřičnou, si převezmou ocenění příští rok v únoru. Odborná porota bude hodnotit pracovní prostředí firem z hlediska inovace, originality nápadu, designu prostor, ale také praktičnosti a umístění. V neposlední řadě se zaměří i na atmosféru firemního prostředí a celkový pocit z něj. Pracovní prostory bude porota hodnotit v pěti kategoriích, nově přibyla například kategorie Zdravá kancelář nebo Kancelář jako DNA firmy.

Někdo vyvíjí aplikace, někdo poskytuje úvěry a někdo vyrábí bagry. Odpovídají-li tomu i samotné prostory firmy, je tato kategorie právě pro ně.

Pokud firma uzpůsobila prostory tak, aby vyhovovaly především zaměstnancům, a je jedno, zda se v ní jezdí na skluzavce či houpe v sítích, nebo servíruje nejlepší káva v širokém okolí, pak by se společnost měla přihlásit do této kategorie.

Zdravá kancelář

Jsou kanceláře činorodým místem pro obchodování? Je v nich dostatek denního světla, čerstvého vzduchu či vhodné akustické podmínky?

Nemusí se zaměstnanci během pracovního dne prát s klimatizací či malým pracovním místem? Pak je tu kategorie Zdravá kancelář.

Kanceláře pro budoucí výzvy

Navíc mohou podniky získat také cenu společnosti Skanska – Kanceláře pro budoucí výzvy.

"Jsme velmi poctěni, že se Eva Jiřičná stala předsedkyní poroty naší soutěže. Je bezesporu celosvětovou výraznou osobností, která promítne do soutěže originální pohled," říká šéfka marketingu a PR v CBRE Petra Lávičková.

Loni si ocenění za nejlepší zasedací prostory odnesla společnost Google.

"V loňském roce jsme odborné porotě dokázali, že nejlepší pracovní prostředí musí podporovat kreativitu, inovativní myšlení a aktivní spolupráci. Věřím, že soutěž otevírá fantastickou příležitost pro další společnosti, které mohou přihlásit své prostory a prezentovat svou firemní kulturu," uvedla ředitelka Google ČR & SR Taťána le Moigne, která letos zasedne v porotě soutěže.

Další z porotců se chce zaměřit také na to, jak jsou pracoviště uzpůsobena pro občerstvení zaměstnanců i hostů.

"Budu dávat velký pozor na to, co je nejblíže mému oboru - gastronomii: jak je při koncipování "zasedačky" myšleno na to, že kromě diskuse, prezentace či práce se tam také musí jíst (třeba i jen malé občerstvení) a také pít nápoje od kávy až po softdrinky či kvalitní vodu," upozorňuje foodkritik Pavel Maurer.

Soutěž vyhlašuje a zastřešuje společnost CBRE.

V roce 2014 se uskutečnil první ročník soutěže, do kterého se zapojilo přes 70 společností z různých oblastí podnikání.

Ocenění získaly společnosti v kategorii Zasedačka roku (Google ČR), Inovativní kancelářský koncept (IN-SPIRO) a Nejatraktivnější pracovní prostředí (Airbank).




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

MMF zhoršil odhad růstu tuzemské ekonomiky na 0,7 procenta.

Hrubý domácí produkt České republiky se v letošním roce zvýší o 0,7 procenta po loňském poklesu o 0,4 procenta. Předpověděl to ve svém jarním výhledu pro světovou ekonomiku Mezinárodní měnový fond. Více»

Zkrácení doby oddlužení na tři roky čeká v Poslanecké sněmovně schvalování.

Zkrácení doby oddlužení z nynějších pěti let na tři roky pro všechny dlužníky čeká ve Sněmovně závěrečné schvalování. Ve hře jsou po včerejším druhém čtení různá zpřísnění vládní novely. Více»

U metra na Čerňáku začala výstavba polyfunkčního domu za 630 mil. Kč.

U stanice pražského metra B Černý Most v Praze 14 má do dvou let vzniknout nový polyfunkční dům s byty pro dostupné bydlení, restaurací, knihovnou nebo informačním centrem radnice. Více»

Skanska spouští prodej nových bytů.

Skanska spouští prodej nové etapy ve čtvrti Emila Kolbena ve Vysočanech. Více»

Výkonný výbor FAČR se má dnes zabývat výstavbou nového stadionu na Strahově.

Po dnešním jednání výkonného výboru Fotbalové asociace České republiky by mělo být jasněji o osudu areálu na Strahově. Více»

Všechny články a aktuality »»