Provozuje:
Juris Real Estate

Hypotéka od MONETA Money Bank s historicky nejnižším úrokem už od 1,4 pct p. a.

MONETA Money Bank nabízí od 5. 9. Pružnou hypotéku s nižší úrokovou sazbu a možností předčasně splatit až 50 % hypotéky ročně zdarma. Jmenovaný bankovní ústav navíc garantuje úrokovou sazbu 1,75 % p. a. u úvěrů nad jeden milion korun.

Hypotéka od MONETA Money Bank s historicky nejnižším úrokem už od 1,4 pct p. a.

autor. JURIS REAL

MONETA Money Bank nabízí od 5. 9. Pružnou hypotéku s nižší úrokovou sazbu a možností předčasně splatit až 50 % hypotéky ročně zdarma. Jmenovaný bankovní ústav navíc garantuje úrokovou sazbu 1,75 % p. a. u úvěrů nad jeden milion korun.

Úroková sazba může být dokonce ještě nižší. Úroky se totiž u Pružné hypotéky počítají pouze z rozdílu mezi nesplacenou částí úvěru a zůstatkem na běžném účtu.

Čím více má klient na běžném účtu, tím méně zaplatí za hypotéku.

Díky tomu mohou klienti úrokovou sazbu efektivně ještě snížit až na 1,4 % p. a. Dále si klient může sjednat službu Flexibilita splátek, která jej opravňuje během splácení úvěru požádat banku o posouzení snížení splátek a prodloužení splatnosti úvěru.

„Jedním z cílů MONETA Money Bank je další rozšíření nabídky hypotečních úvěrů. Zájem o byty v poslední době roste, proto jsme připravili výhodnou nabídku. Zájemcům o úvěr do jednoho milionu korun garantujeme úrokovou sazbu 1,99 %, a u hypoték nad jeden milion dokonce 1,75 % ročně,“ říká ředitelka retailových produktů MONETA Money Bank Iva Štylerová a doplňuje: „Garantovanou úrokovou sazbu může získat každý, kdo si sjedná účelovou hypotéku s 3– nebo 5letou fixací s pojištěním schopnosti splácet a při splnění podmínky minimálního měsíčního kreditního příjmu na běžný účet ve výši 15 000 Kč.“

Až na 1,4 % p. a. se potom může úroková sazba snížit klientům, kteří mají větší zůstatek na běžném účtu. Úroky totiž hradí klienti pouze z rozdílu mezi nesplacenou hypotékou a průměrným denním zůstatkem na běžném účtu za uplynulý měsíc. Využívají tak svoje volné prostředky, které mají navíc stále k dispozici.

„V případě, že si klient půjčil 1 milion korun s pojištěním schopnosti splácet a má na svém běžném účtu 150 000 Kč, sníží se mu úroková sazba o 15 %. Pokud by měl na účtu 200 000 Kč, ponížil by úrokovou sazbu o 20 % a dosáhl tak nejnižšího možného úroku 1,4 % ročně,“ vysvětluje na konkrétním příkladu fungování efektivní úrokové sazby Iva Štylerová.

Předčasné splacení až 50 % hypotéky ročně zdarma

Mimo to však banka nabízí k hypotečnímu úvěru i další výhody. Po prvním roce splácení mohou klienti MONETA Money Bank uhradit každých šest měsíců mimořádnou splátku zdarma až do výše 25 % z celkové výše hypotéky. Za rok tak mohou předčasně splatit až 50 % hypotečního úvěru. K tomu si ještě mohou po prvním roce splácení požádat o posouzení snížení splátky dle aktuální potřeby. Pružná hypotéka je navíc bez poplatků za zpracování a vedení úvěrového účtu. „Našim klientům zajistíme i odhad nemovitosti k zajištění úvěru, výpis z katastru nemovitostí i snímek z katastrální mapy,“ doplňuje benefity hypotéky Iva Štylerová.

Doplňkový úvěr k hypotéce

MONETA Money Bank navíc pro zájemce o hypotéku připravila i zvýhodněný úvěr s úrokem od 2,74 % ročně. Ten mohou uzavřít současně s hypotékou a použít například na zařízení bytu, koupi auta nebo na cokoliv jiného. Banka nechá použití peněz čistě na uvážení klienta. Výše doplňkového úvěru může být 100 000 až 900 000 Kč s fixací na 5 nebo 10 let.

Hypotéka na stavby i rekonstrukce

Pružnou hypotékou je možné financovat koupi, rekonstrukci, dostavbu či výstavbu bytu, rodinného domu, chalupy nebo stavební parcely. Dále je možné použít finance na vypořádání vlastnických vztahů k nemovitosti nebo splacení již dříve poskytnuté půjčky na bydlení. Z hypotečního úvěru je navíc možné uhradit i proinvestované náklady do nemovitosti až tři roky zpětně.

Nové hypotéky až do 90 % hodnoty nemovitosti

MONETA Money Bank nabízí hypoteční úvěr již od 300 000 Kč a je možné jej nově čerpat až do 90 % hodnoty nemovitosti. Klienti mají na výběr mezi variabilní a pevnou úrokovou sazbou. V případě varianty s variabilní sazbou lze splácení rozvrhnout maximálně na 25 let, v případě fixní sazby až na 30 let. Úrokovou sazbu je možné fixovat na 1, 3 nebo 5 let. Pro efektivní snížení úrokové sazby prostřednictvím Pružné hypotéky lze využít zůstatku na běžném účtu až do výše 20 % z aktuálně nesplaceného úvěru.

O hypotéku s efektivně sníženou úrokovou mírou může zažádat každá plnoletá fyzická osoba nebo cizinec s trvalým pobytem v ČR. Žádost o hypotéku mohou podat až čtyři osoby žijící v maximálně dvou domácnostech.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

MMF zhoršil odhad růstu tuzemské ekonomiky na 0,7 procenta.

Hrubý domácí produkt České republiky se v letošním roce zvýší o 0,7 procenta po loňském poklesu o 0,4 procenta. Předpověděl to ve svém jarním výhledu pro světovou ekonomiku Mezinárodní měnový fond. Více»

Zkrácení doby oddlužení na tři roky čeká v Poslanecké sněmovně schvalování.

Zkrácení doby oddlužení z nynějších pěti let na tři roky pro všechny dlužníky čeká ve Sněmovně závěrečné schvalování. Ve hře jsou po včerejším druhém čtení různá zpřísnění vládní novely. Více»

U metra na Čerňáku začala výstavba polyfunkčního domu za 630 mil. Kč.

U stanice pražského metra B Černý Most v Praze 14 má do dvou let vzniknout nový polyfunkční dům s byty pro dostupné bydlení, restaurací, knihovnou nebo informačním centrem radnice. Více»

Skanska spouští prodej nových bytů.

Skanska spouští prodej nové etapy ve čtvrti Emila Kolbena ve Vysočanech. Více»

Výkonný výbor FAČR se má dnes zabývat výstavbou nového stadionu na Strahově.

Po dnešním jednání výkonného výboru Fotbalové asociace České republiky by mělo být jasněji o osudu areálu na Strahově. Více»

Všechny články a aktuality »»