Provozuje:
Juris Real Estate

II. developerská etapa 2Barevných Letňan již brzy uvítá nové obyvatele.

I druhá etapa developerského projektu 2Barevné Letňany je zkolaudována. Noví obyvatelé se budou do bytových domů stěhovat již toto září.

II. developerská etapa 2Barevných Letňan již brzy uvítá nové obyvatele.

autor. JURIS REAL

I druhá etapa developerského projektu 2Barevné Letňany je zkolaudována. Noví obyvatelé se budou do bytových domů stěhovat již toto září.

Stejně jako první etapa nabízí bydlení v energeticky úsporných stavbách za ceny srovnatelné s běžnými novostavbami.

Stavby jsou osazeny okny s trojskly, nadstandardně zatepleny a vybaveny moderními rekuperačními jednotkami a dalšími technologiemi, které výrazně zvyšují standard bydlení. II. etapa nabízí nově i dochlazování vzduchu a rovněž systém modulové bydlení.

„Inovací II. etapy projektu 2Barevné Letňany je modulové bydlení. V projektu jsou připraveny byty, které je možno zakoupit zvlášť a později spojit pomocí jednoduchých úprav. Možné je také byty rovnou spojit a jednoduchými úpravami se dle potřeby vytvoří dva samostatné byty. Výhodou tohoto řešení je přizpůsobování bytového řešení aktuální potřebě majitele, tedy i možné finanční příjmy v případě, že se majitel rozhodne využívat dočasně jen jeden byt a druhý pronajímat,“ zdůrazňuje Marcel Soural, generální ředitel Trigemy a.s. „Byt je investice možná na celý život, proto se snažíme najít řešení, které budoucím majitelům přináší nejenom trvalé hodnoty, ale i možný ekonomický přínos,“ uzavírá Marcel Soural. Každý modul představují dva, nebo více bytů, které koupíte dohromady a můžete je využívat jako jeden byt, nebo s nimi naopak nakládat jako se samostatnými oddělenými jednotkami.

V prodeji zůstává pouhých sedm bytů a jejich noví vlastníci mají vzácnou možnost prohlédnout si hotové byty ještě před koupí – drtivá většina bytů v projektu byla totiž vyprodána již během výstavby. V nabídce jsou také byty z poslední, třetí etapy projektu, která bude dokončena na podzim letošního roku. „Trend, který jsme nastavili v Letňanech, budeme samozřejmě i nadále rozpracovávat. Energetická úspornost je pro nás už standard, k modulovému bydlení teď přibydou i rozvody pro inteligentní systémy bydlení i další přidaná hodnota. Věříme, že kvalita a inovace má na rezidenčním trhu své místo i v době, kdy dozvuky světové hospodářské krize stále tlačí spíše na co nejnižší cenu. Inovativní a poctivé budou i naše nové byty, které začaly vznikat v tomto roce,“ odkazuje šéf developerské společnosti k dalšímu projektu, který tentokrát vznikne v Nových Butovicích.

Ten nese název SMART a se svým důrazem na chytrost a flexibilitu bydlení naznačuje směr, kterým se bude společnost Trigema dále ubírat.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

CREDITAS zdvojnásobila portfolio nájemních bytů.

Společnost CREDITAS Real Estate z investiční skupiny CREDITAS posiluje svou pozici na trhu institucionálního nájemního bydlení. Více»

UniCredit Bank snižuje úrokovou sazbu.

Ta začíná na 4,89 pct. Více»

ČKD Blansko Holding je v insolvenci.

Dluží přes 300 milionů korun. Více»

Věřitelé Tamehu Czech přihlásili u insol. soudu pohledávky za 8,27 mld. Kč.

Celkem 181 věřitelů společnosti Tameh Czech přihlásilo u soudu pohledávky dohromady za 8,27 miliardy korun. Více»

Koalice se zatím neshodla na výši parkovného v zónách.

Pražská koalice Spolu (ODS, TOP 09 a KDU-ČSL), Piráti a STAN se dosud neshodla na tom, kolik by mělo stát stání v parkovacích zónách po zvedení chystané změny pravidel. Více»

Všechny články a aktuality »»