Provozuje:
Juris Real Estate

Interiéry restaurací by se měly otevřít v první polovině června.

Interiéry restaurací by se podle ministra průmyslu a obchodu Karla Havlíčka (za ANO) měly otevřít v první polovině června.

Interiéry restaurací by se měly otevřít v první polovině června.

autor. JURIS REAL, ČTK

Interiéry restaurací by se podle ministra průmyslu a obchodu Karla Havlíčka (za ANO) měly otevřít v první polovině června.

Zatím se počítá s otevřením 50 procent kapacity provozoven, u stolu budou moci sedět nejvýše čtyři lidé, řekl Havlíček novinářům při návštěvě Berouna.

Venkovní prostory gastronomických podniků jsou opět v provozu. Kvůli pandemii koronaviru na ně mají přístup jen lidé, kteří mají negativní test na covid-19, podstoupili očkování nebo v posledních 90 dnech tuto nemoc prodělali. O dalším uvolnění Havlíček vede debatu s hlavní hygieničkou a ministerstvem zdravotnictví. Podle něj by se interiéry restaurací mohly otevřít v prvním červnovém týdnu, nejpozději ve druhém. "Zatím je v plánu v té první vlně v rámci restaurací 50 procent kapacity restaurace a samozřejmě všechna opatření hygienického charakteru," uvedl ministr. Znamená to např., že stoly by měly být od sebe vzdáleny alespoň 1,5 metru. "Určitě budou nutné testy, určitě bude nutné očkování a v zásadě zase podobný režim, jako je dneska na zahrádkách," dodal Havlíček, který přijel do Berouna promluvit si s několika provozovateli restaurací a podívat se na otevřené zahrádky.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

Luxusní byt slavného návrháře se prodal za 253 mil. korun.

Pařížský byt zesnulého módního návrháře Karla Lagerfelda se prodal za deset milionů eur (253 milionů korun). Více»

Na památkách po celé České republice začíná hlavní turistická sezona.

Na státních památkách dnes začíná hlavní turistická sezona. Tradiční termín otevření památek se letos z 1. dubna posunul kvůli Velikonocům. Více»

Investor, který vstoupí do Vít. sléváren, by měl být znám za několik týdnů.

Jméno investora, který by měl do ostravské společnosti Vítkovické slévárny vstoupit jako její nový vlastník, by mělo být známo do několika týdnů. ČTK a MF Dnes to řekl insolvenční správce Jan Mašek ze společnosti AZAM - insolvence. Více»

Společnost PlaneStation musí vyklidit vojenské letiště Líně.

Krajský soud v Plzni rozhodl, že firma PlaneStation musí do dvou měsíců od obdržení rozsudku vyklidit záložní vojenské letiště Líně. Nájemce, který letiště od roku 2000 provozuje, včera uvedl, že se ještě dovolá k Nejvyššímu soudu. Více»

Útlum uhelných elektráren dodávky neohrozí.

Výrazně však zdraží energie. Více»

Všechny články a aktuality »»