Provozuje:
Juris Real Estate

KB SNÍŽILA SAZBY HYPOTÉK POD HRANICI DVOU PROCENT.

Komerční banka snížila úrokové sazby všech hypotečních úvěrů. V závislosti na typu úvěru a délce fixace se klesají úrokové sazby o 0,1 až 0,5 procentního bodu.

KB SNÍŽILA SAZBY HYPOTÉK POD HRANICI DVOU PROCENT.

autor. JURIS REAL

Komerční banka snížila úrokové sazby všech hypotečních úvěrů. V závislosti na typu úvěru a délce fixace se klesají úrokové sazby o 0,1 až 0,5 procentního bodu.

U hypotečního úvěru Klasik mohou získat klienti Komerční banky při fixaci úrokové sazby na 3 až 5 let sazbu 1,99 % p.a.

„V porovnání s běžně poskytovanými úrokovými sazbami je nabídka Komerční banky skutečně výhodná. Například podle ukazatele Fincentrum Hypoindex činila v prosinci 2014 průměrná úroková sazba poskytnutých hypoték v ČR 2,37 %. Ve srovnání s ní mohou klienti v Komerční bance ušetřit na splátkách i stovky korun měsíčně,“ uvedl Patrice Begue, výkonný ředitel pro Marketing a Komunikaci. Díky výhodným úrokovým sazbám a bezkonkurenčnímu servisu při sjednání hypotéky Komerční banka výrazně zvyšuje svůj tržní podíl v oblasti financování bydlení. Portfolio hypoték Komerční banky vyrostlo ke konci roku 2014 meziročně o 9,3 % na 159,8 miliardy Kč. Hypotéku od Komerční banky si lze vzít také ve formě „Flexibilní hypotéky“, která umožňuje odložení začátku splácení až o 12 měsíců, přerušení splácení až na 3 měsíce či snížení měsíční splátky až na polovinu původně sjednané. Pokud se naopak vše daří a klient chce splatit hypotéku dříve, může každý rok uhradit část úvěru mimořádnou splátkou až do výše 20 % celkové výše hypotéky. S nadcházející jarní sezónou je aktuální téma výstavby nebo rekonstrukce. Pro tyto účely nabízí Komerční banka stále populárnější „hypoteční úvěr se zálohovým čerpáním“, který klientům umožňuje provádět část prací svépomocí. Klient předkládá rozpočet, na jehož základě jsou mu uvolněny finanční prostředky, které může použít například na úhradu nákladů na materiál a dodavatelské služby. Účelové použití vyčerpaných prostředků prokazuje odhadci Komerční banky až po dokončení konkrétních prací.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

Metropole by stála o budovu ruské školy.

V rozhlehlé budově na Krupkově náměstí v Bubenči se tři roky neučí. Sídlila v ní střední škola při ruském velvyslanectví. Více»

MČ Praha 1 zrenovuje domy.

Rovněž v letošním roce bude několik památek na území Prahy 1 opraveno i díky příspěvku z Programu regenerace městský památkových rezervací a městských památkových zón ministerstva kultury, který získá městská část. Více»

Teplárny opět obnovují plné vytápění.

Reagují na ochlazení. Více»

Zřítila se fasáda historické budovy kodaňské burzy.

Hlavní fasáda historické budovy kodaňské burzy, kterou v úterý zachvátil požár, se zřítila, uvedl mluvčí dánských hasičů. Více»

Soutěž o využití areálu na Strahově se nachází ve 2. kole.

Fotbalová asociace České republiky jedná jen se Spartou. Více»

Všechny články a aktuality »»