Provozuje:
Juris Real Estate

KOMERČNÍ BANKA ZJEDNODUŠILA HYPOTÉKU NA VÝSTAVBU A REKONSTRUKCI.

NEVYŽADUJE FAKTURY.

KOMERČNÍ BANKA ZJEDNODUŠILA HYPOTÉKU NA VÝSTAVBU A REKONSTRUKCI.

autor. JURIS REAL

NEVYŽADUJE FAKTURY.

U Hypotéky se zálohovým čerpáním Komerční banka nevyžaduje dokládání faktur za stavební práce a nákup materiálu. Tato hypotéka je vhodná například pro stavbu svépomocí, dřevostavby a montované domy. Do konce dubna 2015 lze žádat o hypoteční úvěr s úrokovou sazbou od 1,99 % p.a. při fixaci úrokové sazby na 3–7 let. KB si v tomto období neúčtuje u Hypotéky Klasik s fixací úrokové sazby na 3 a více let poplatky za zpracování žádosti ani ocenění nemovitosti, klient tedy hned na začátku ušetří několik tisíc korun.

Komerční banka nevyžaduje u Hypotéky se zálohovým čerpáním dokládání faktur za stavební práce a materiál. Pro klienty banky se výrazně zjednoduší administrativa spojená s výstavbou nebo rekonstrukcí rodinného domu. Při sjednání hypotéky je potřeba předložit rozpočet. Finanční prostředky jsou následně uvolněny na účet klienta, a to jednorázově nebo postupně, podle jeho požadavků. Z poskytnutého úvěru se hradí materiál a dodavatelské služby. Účelové použití vyčerpaných prostředků klient prokazuje odhadci KB až po dokončení konkrétních prací.

„Tento typ hypotéky poskytuje Komerční banka až do 100 % budoucí hodnoty domu i pozemku a do výše pěti milionů Kč. Jde o optimální variantu při stavbě svépomocí nebo u montovaných staveb a dřevostaveb. Našim klientům doporučujeme využít stávajících historicky nejnižších úrokových sazeb a zvolit u své hypotéky delší období fixace úrokové sazby“ uvedl Patrice Begue, výkonný ředitel pro Marketing a Komunikaci KB. Komerční banka aktuálně nabízí sazbu u Hypotečního úvěru Klasik od 1,99 %, navíc bez poplatků. Nabídka platí pro všechny žádosti podané do konce letošního dubna. Klienti jen na počátečních poplatcích ušetří minimálně 3 900 Kč. Navíc při průměrné výši hypotéky 1,6 milionu Kč a třicetileté splatnosti činí měsíční splátka jen 5 906 Kč měsíčně. Díky výhodným úrokovým sazbám a bezkonkurenčnímu servisu při sjednání hypotéky Komerční banka výrazně zvyšuje svůj tržní podíl v oblasti financování bydlení. Portfolio hypoték Komerční banky vyrostlo ke konci roku 2014 meziročně o 9,3 % na 159,8 miliardy Kč.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

Luxusní byt slavného návrháře se prodal za 253 mil. korun.

Pařížský byt zesnulého módního návrháře Karla Lagerfelda se prodal za deset milionů eur (253 milionů korun). Více»

Na památkách po celé České republice začíná hlavní turistická sezona.

Na státních památkách dnes začíná hlavní turistická sezona. Tradiční termín otevření památek se letos z 1. dubna posunul kvůli Velikonocům. Více»

Investor, který vstoupí do Vít. sléváren, by měl být znám za několik týdnů.

Jméno investora, který by měl do ostravské společnosti Vítkovické slévárny vstoupit jako její nový vlastník, by mělo být známo do několika týdnů. ČTK a MF Dnes to řekl insolvenční správce Jan Mašek ze společnosti AZAM - insolvence. Více»

Společnost PlaneStation musí vyklidit vojenské letiště Líně.

Krajský soud v Plzni rozhodl, že firma PlaneStation musí do dvou měsíců od obdržení rozsudku vyklidit záložní vojenské letiště Líně. Nájemce, který letiště od roku 2000 provozuje, včera uvedl, že se ještě dovolá k Nejvyššímu soudu. Více»

Útlum uhelných elektráren dodávky neohrozí.

Výrazně však zdraží energie. Více»

Všechny články a aktuality »»