Provozuje:
Juris Real Estate

Kunsthalle Praha se otevře za dva roky.

Už nyní ale připravuje svůj program.

Kunsthalle Praha se otevře za dva roky.

autor. JURIS REAL

Už nyní ale připravuje svůj program.

Nově vznikající galerie Kunsthalle Praha, která plánuje své otevření na rok 2021 v objektu bývalé Zengerovy transformační stanice na Klárově, připravuje zatím program do jiných prostor.

Na Nové scéně Národního divadla uvede 16. června sérii performancí s názvem Living Kunsthalle, během níž šestice umělců různých národností promění na jeden večer Novou scénu v uměleckou laboratoř.

Prostřednictvím projektu Living Kunsthalle chce Kunsthalle Praha naznačit charakter své budoucí výstavní činnosti, vycházející z živého setkávání se současným uměním.

Rekonstrukce bývalé Zengerovy trafostanice na Klárově vyvolala před pár měsíců kritiku některých zastánců industriální architektury. Vlastník některé části památkově chráněné budovy odstranil a nahrazuje je novými.

Ministerstvo kultury i Národní památkový ústav sdělily, že výraznější zásahy si vynutil na stavbě použitý méně kvalitní cement a kontaminace stavby nebezpečnými látkami.

Prvky, které byly odstraněny z fasády, se na ni po přestavbě vrátí. V domě plánuje Nadace The Pudil Family vystavovat hlavně svoji sbírku umění 20. a 21. století.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

MMF zhoršil odhad růstu tuzemské ekonomiky na 0,7 procenta.

Hrubý domácí produkt České republiky se v letošním roce zvýší o 0,7 procenta po loňském poklesu o 0,4 procenta. Předpověděl to ve svém jarním výhledu pro světovou ekonomiku Mezinárodní měnový fond. Více»

Zkrácení doby oddlužení na tři roky čeká v Poslanecké sněmovně schvalování.

Zkrácení doby oddlužení z nynějších pěti let na tři roky pro všechny dlužníky čeká ve Sněmovně závěrečné schvalování. Ve hře jsou po včerejším druhém čtení různá zpřísnění vládní novely. Více»

U metra na Čerňáku začala výstavba polyfunkčního domu za 630 mil. Kč.

U stanice pražského metra B Černý Most v Praze 14 má do dvou let vzniknout nový polyfunkční dům s byty pro dostupné bydlení, restaurací, knihovnou nebo informačním centrem radnice. Více»

Skanska spouští prodej nových bytů.

Skanska spouští prodej nové etapy ve čtvrti Emila Kolbena ve Vysočanech. Více»

Výkonný výbor FAČR se má dnes zabývat výstavbou nového stadionu na Strahově.

Po dnešním jednání výkonného výboru Fotbalové asociace České republiky by mělo být jasněji o osudu areálu na Strahově. Více»

Všechny články a aktuality »»