Provozuje:
Juris Real Estate

Lego otevřelo svůj první oficiální obchod v tuzemsku.

Fanoušci barevných kostiček u nás se konečně dočkali. Ve čtvrtek 3. listopadu dánská společnost Lego otevřela svůj 182. obchod a zároveň první obchod v České republice.

Lego otevřelo svůj první oficiální obchod v tuzemsku.

autor. JURIS REAL, Lego, MF DNES a iDNES.cz

Fanoušci barevných kostiček u nás se konečně dočkali. Ve čtvrtek 3. listopadu dánská společnost Lego otevřela svůj 182. obchod a zároveň první obchod v České republice.

Nová prodejna na ploše 190 metrů čtverečních se nachází v nákupním centru Westfield Chodov a nabízí vyjma široké škály stavebnic, taktéž impozantní 3D model a zábavné aktivity pro malé i velké.

Všechny zákazníky přivítá v obchodě unikátní 3D model inspirovaný českou historií. Jde o mluvícího rytíře na koni, který je vysoký přes 2,5 metru.

Kromě něj je k vidění replika pohledu na Václavské náměstí z kostek včetně Národního muzea v pozadí a dále mozaika připomínající další krásné české památky a známá místa.

Na sochu včetně mozaiky bylo použito 269 381 kostek. Projekt vznikal v kladenské továrně více než 580 hodin a stavělo ho třináct lidí.

Otevření prvního obchodu Lego v ČR je pro firmu důležitým milníkem a dokazuje odhodlání rozšiřovat příležitosti pro fanoušky všech věkových kategorií, aby se mohli seznámit s touto značkou.

„V prodejně je k dispozici nejen největší sortiment výrobků, ale také mnoho příležitostí, jak si s kostkami hrát a pomoci nám tak v našem poslání inspirovat a rozvíjet stavitelky a stavitele zítřka prostřednictvím kreativní hry a učení,“ uzavírá Adriana Jahňáková, generální ředitelka společnosti Lego pro Českou a Slovenskou republiku.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

Metropole by stála o budovu ruské školy.

V rozhlehlé budově na Krupkově náměstí v Bubenči se tři roky neučí. Sídlila v ní střední škola při ruském velvyslanectví. Více»

MČ Praha 1 zrenovuje domy.

Rovněž v letošním roce bude několik památek na území Prahy 1 opraveno i díky příspěvku z Programu regenerace městský památkových rezervací a městských památkových zón ministerstva kultury, který získá městská část. Více»

Teplárny opět obnovují plné vytápění.

Reagují na ochlazení. Více»

Zřítila se fasáda historické budovy kodaňské burzy.

Hlavní fasáda historické budovy kodaňské burzy, kterou v úterý zachvátil požár, se zřítila, uvedl mluvčí dánských hasičů. Více»

Soutěž o využití areálu na Strahově se nachází ve 2. kole.

Fotbalová asociace České republiky jedná jen se Spartou. Více»

Všechny články a aktuality »»