Provozuje:
Juris Real Estate

Min. sprav. požádal star. a primátory o součinnost při propagaci projektu ML II.

Min. spravedlnosti Pavel Blažek v uplynulých dnech rozeslal primátorům a starostům obcí dopis s podrobnými informacemi o podmínkách využití a žádostí o propagaci probíhajícího Milostivého léta II.

Min. sprav. požádal star. a primátory o součinnost při propagaci projektu ML II.

autor. JURIS REAL, Ministerstvo spravedlnosti

Min. spravedlnosti Pavel Blažek v uplynulých dnech rozeslal primátorům a starostům obcí dopis s podrobnými informacemi o podmínkách využití a žádostí o propagaci probíhajícího Milostivého léta II.

Od 1. září byla spuštěna druhá fáze tzv. „milostivého léta". Jedná se o jedinečnou možnost splatit exekuce bez úroků. Fyzickým osobám, které mají dluh vůči státu a jiným veřejnoprávním věřitelům vymáhaný soudním exekutorem, se otevírá možnost splnit svůj dluh zjednodušeným a finančně výrazně méně nákladným způsobem. Pokud dlužník využije „milostivého léta", věřitel sice ztrácí dosud nezaplacené příslušenství, bude mu však uhrazen původní dluh, který je často dlouhodobě nevymahatelný. Klíčové pro naplnění účelu a úspěchu celého projektu „milostivého léta" je rozšíření informace o jeho konání mezi co možná největší počet lidí. Právě nedostatek propagace byl zmiňován jako jeden z hlavních úskalí loňského „milostivého léta".

"Věřím, že starostové, kteří mají k lidem nejblíže, jim mohou nejlépe sdělit, jakou jedinečnou příležitost nyní mají," uzavírá náměstek Karel Dvořák, který dopis starostům inicioval.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

Metropole by stála o budovu ruské školy.

V rozhlehlé budově na Krupkově náměstí v Bubenči se tři roky neučí. Sídlila v ní střední škola při ruském velvyslanectví. Více»

MČ Praha 1 zrenovuje domy.

Rovněž v letošním roce bude několik památek na území Prahy 1 opraveno i díky příspěvku z Programu regenerace městský památkových rezervací a městských památkových zón ministerstva kultury, který získá městská část. Více»

Teplárny opět obnovují plné vytápění.

Reagují na ochlazení. Více»

Zřítila se fasáda historické budovy kodaňské burzy.

Hlavní fasáda historické budovy kodaňské burzy, kterou v úterý zachvátil požár, se zřítila, uvedl mluvčí dánských hasičů. Více»

Soutěž o využití areálu na Strahově se nachází ve 2. kole.

Fotbalová asociace České republiky jedná jen se Spartou. Více»

Všechny články a aktuality »»