Provozuje:
Juris Real Estate

Nabídku luxusních hotelů v Praze rozšíří Radisson Blu Hotel, Praha.

Mapu hotelů nejvyšší kategorie v metropoli v příštím roce významně obohatí nový Radisson Blu Hotel, Praha. Podpisem smlouvy na nový hotel se rozšíří portfolio společnosti Radisson Hospitality AB, která již v Praze provozuje oblíbený hotel Park Inn.

Nabídku luxusních hotelů v Praze rozšíří Radisson Blu Hotel, Praha.

autor. JURIS REAL

Mapu hotelů nejvyšší kategorie v metropoli v příštím roce významně obohatí nový Radisson Blu Hotel, Praha. Podpisem smlouvy na nový hotel se rozšíří portfolio společnosti Radisson Hospitality AB, která již v Praze provozuje oblíbený hotel Park Inn.

Naše hlavní město dlouhodobě patří k deseti nejatraktivnějším světovým destinacím, proto je pražská investice této společnosti, veřejně obchodované na švédské burze Nasdaq Stockholm, přirozeným krokem celé skupiny Radisson Hotel Group™.

Otevření nového Radisson Blu Hotel, Praha je plánováno na druhé čtvrtletí příštího roku. Půjde o rebranding a kompletní rekonstrukci stávajícího hotelu v těsné blízkosti Karlova náměstí.

Hosté se mohou těšit na špičkový standard včetně služeb šitých na míru a jedinečnou atmosféru, kterou hotel získá i díky své unikátní poloze, odkud je možné vydat se pohodlně jak na procházku do nejstarších částí metropole, tak po Novém Městě pražském.

„Velmi nás těší, že můžeme oznámit podpis smlouvy na nový Radisson Blu Hotel, Praha. Tato investice významně upevní vedoucí pozici největší hotelové „upper upscale“ značky Radisson Blu v Evropě, která je atraktivní jak pro investory, tak pro hosty,“ říká Elie Younes, výkonný viceprezident a ředitel pro development společnosti Radisson Hotel Group™.

Nový Radisson Blu Hotel, Praha nabídne kapacitu 160 pokojů včetně apartmánů nejvyšší kategorie o rozloze větší než 40 m2.

Samozřejmostí bude profesionálně vybavené fitness a také wellness centrum s exkluzivním spa programem. Gastronomické služby si budou hosté moci vychutnat v prostorách lobby baru, na terase s nádherným výhledem na panorama Prahy a v hotelové restauraci, která bude otevřená po celý den. Vysokou úroveň služeb ocení nejen ubytovaní hosté, ale i ti, kteří do Radisson Blu Hotel, Praha zamíří na obchodní jednání, kongres, konferenci, výstavu či jinou společenskou nebo obchodní akci. Pro tyto příležitosti bude nově vybudováno šest flexibilních konferenčních místností spojených vlastním foyer.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

CREDITAS zdvojnásobila portfolio nájemních bytů.

Společnost CREDITAS Real Estate z investiční skupiny CREDITAS posiluje svou pozici na trhu institucionálního nájemního bydlení. Více»

UniCredit Bank snižuje úrokovou sazbu.

Ta začíná na 4,89 pct. Více»

ČKD Blansko Holding je v insolvenci.

Dluží přes 300 milionů korun. Více»

Věřitelé Tamehu Czech přihlásili u insol. soudu pohledávky za 8,27 mld. Kč.

Celkem 181 věřitelů společnosti Tameh Czech přihlásilo u soudu pohledávky dohromady za 8,27 miliardy korun. Více»

Koalice se zatím neshodla na výši parkovného v zónách.

Pražská koalice Spolu (ODS, TOP 09 a KDU-ČSL), Piráti a STAN se dosud neshodla na tom, kolik by mělo stát stání v parkovacích zónách po zvedení chystané změny pravidel. Více»

Všechny články a aktuality »»