Provozuje:
Juris Real Estate

Největší aquapark v ČR se za stovky milionů rozroste.

Nové atrakce vyberou dokonce sami návštěvníci.

Největší aquapark v ČR se za stovky milionů rozroste.

autor. JURIS REAL

Nové atrakce vyberou dokonce sami návštěvníci.

Největší aquapark v Česku Aqualand Moravia plánuje během následujících tří let mnohamiliónové investice. Na přilehlém pozemku o rozloze 26 tisíc m2 se chystá přistavět novou zónu s atrakcemi a rozšířit tak stávající areál parku.

O tom, jaké atrakce aquapark přistaví, rozhodnou také sami návštěvníci. Za 60 miliónů korun pro ně v areálu navíc vyroste už nadcházející jaro hotelový komplex.

Aqualand Moravia ročně navštíví více než 700 tisíc lidí. Skluzavky a tobogány v jihomoravském aquaparku dnes čítají více než 1,7 kilometrů. Milovníky adrenalinu však potěší, že se nejmodernější areál v Česku ještě více rozroste. Investor, kterým je firma ŽS Real, a. s., totiž plánuje využít přilehlý pozemek, jenž byl již v minulosti vyhrazen jako rozvojové území pro další přístavbu parku.

„V současné době dokončujeme ideový záměr pro projekt výstavby další části parku. Ta má nabídnout dosud ve střední a východní Evropě ojedinělé atrakce pro nejmenší návštěvníky i pro dospělé známé z nejlepších světových vodních parků. Výše investice je závislá na finálně zvoleném konceptu. Je ale jasné, že půjde o několik stovek miliónů korun,“ přiblížil nové investiční plány ředitel Aqualandu Moravia Petr Pavlacký.

Podle něj bude přístavba nové části navazovat na současné řešení parku a zvažuje se také dostavba již stávající části o nové atrakce či bazény. Nová část parku, která by mohla přivítat své návštěvníky už v letní sezoně roku 2017, přinese kromě adrenalinu i rozsáhlý dětský vodní svět. O tom, jaké atrakce by se v Aqualandu Moravia měly zbudovat, mají možnost rozhodovat i samotní návštěvníci – pomocí hlasování na webu. „Podle dosavadního zájmu lidí půjde určitě mimo jiné o další adrenalinovou atrakci. Hlasovali například pro takzvaný Aqualoop, což je atrakce, která nabízí šílenou a rychlou jízdu nejen směrem dolů. Prostřednictvím ‚vracečky‘ jezdí lidé též proti gravitaci,“ dodal Pavlacký. Lidé ale v anketě zvedali virtuální ruku třeba i pro více bazénů, přičemž jeden z nich plánuje investor zbudovat již v první fázi dostavby během příštího roku. Provozovatel tak hodlá nabídnout návštěvníkům opět unikátní novinku, jejíž konkrétní podobu zatím tají. Koho by svištění na tobogánech či pobyt ve wellness zóně unavil, bude si již brzy moci odpočinout v ubytovacím komplexu s více než 100 lůžky, který Aqualand Moravia v bezprostřední blízkosti areálu právě buduje. K dispozici pak budou výhodné balíčky ubytování včetně vstupů do Aqualandu Moravia či například do wellness centra. Samozřejmostí budou komfortně vybavené pokoje, snadná dostupnost aquaparku a hosté též jistě ocení i výhled na pálavské vrchy. „Přípravné práce ubytovacího zařízení právě začaly. Otevírat bychom ale chtěli už na jaře roku 2016,“ uzavřel Pavlacký. V létě 2016 pak na návštěvníky čeká také nová chill out zóna, ve které naleznou spoustu nových služeb. Již dokončenou investicí je exkluzivní pool bar, díky kterému přímo v bazénu mohou lidé při koupání popíjet lahodné drinky. Výhledově aquapark plánuje projekt rozšíření o další ubytovací kapacity.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

Luxusní byt slavného návrháře se prodal za 253 mil. korun.

Pařížský byt zesnulého módního návrháře Karla Lagerfelda se prodal za deset milionů eur (253 milionů korun). Více»

Na památkách po celé České republice začíná hlavní turistická sezona.

Na státních památkách dnes začíná hlavní turistická sezona. Tradiční termín otevření památek se letos z 1. dubna posunul kvůli Velikonocům. Více»

Investor, který vstoupí do Vít. sléváren, by měl být znám za několik týdnů.

Jméno investora, který by měl do ostravské společnosti Vítkovické slévárny vstoupit jako její nový vlastník, by mělo být známo do několika týdnů. ČTK a MF Dnes to řekl insolvenční správce Jan Mašek ze společnosti AZAM - insolvence. Více»

Společnost PlaneStation musí vyklidit vojenské letiště Líně.

Krajský soud v Plzni rozhodl, že firma PlaneStation musí do dvou měsíců od obdržení rozsudku vyklidit záložní vojenské letiště Líně. Nájemce, který letiště od roku 2000 provozuje, včera uvedl, že se ještě dovolá k Nejvyššímu soudu. Více»

Útlum uhelných elektráren dodávky neohrozí.

Výrazně však zdraží energie. Více»

Všechny články a aktuality »»