Provozuje:
Juris Real Estate

Největší bytový dům v České republice je již vyprodán.

Zbývají poslední tři procenta volných bytů.

Největší bytový dům v České republice je již vyprodán.

autor. JURIS REAL

Zbývají poslední tři procenta volných bytů.

Největší bytový dům v tuzemsku je již vyprodán. Z 629 bytů Residence Garden Towers na pražském Žižkově, které Central Group nabídl do prodeje, má již své majitele 97 procent. Zbývá posledních 19 volných bytů.

Celkem v rezidenci vzniklo sedm set bytů na jedné adrese, v pětipodlažním podstavci a pěti 18podlažních věžích. 70 z nich ale do prodeje nebylo určeno.

Dům je unikátní nejen svou velikostí, ale také zelení jak na střešních zahradách, tak v privátním vnitrobloku. Obyvatelům nabízí nonstop recepci s dohledem nad bezpečností.

„Snažili jsme se Residenci Garden Towers koncipovat tak, aby nabídla nejen atraktivní a luxusní bydlení pro rodiny i jednotlivce, ale zajistila také celý komplex služeb, jež jsou dnes standardem u moderního bydlení v západní Evropě,“ řekl šéf Central Group Dušan Kunovský.

Samozřejmostí je proto vysoký standard provedení luxusních bytů s dřevěnými podlahami, hliníkovými velkoplošnými okny, designovým skleněným zábradlím nebo třeba klimatizací v bytech v horních podlažích. Součástí stavby jsou tři komerční prostory. Majitelé bytů tak budou moci v podstatě „suchou“ nohou zajít do restaurace, či kavárny nebo si nakoupit potraviny. Nechybí ani nové dětské hřiště.

Byty v Residenci Garden Towers začal Central Group nabízet před dvěma lety. Projekt tehdy způsobil cenovou revoluci. Do té doby totiž luxusní bydlení v centru představovaly jen ojedinělé malé projekty či rekonstrukce stávajících bytových domů.

Residence Garden Towers se ale stala první velkou luxusní novostavbou v širším centru. Díky většímu množství bytů se podařilo dosáhnout velmi příznivých cen a luxusní bydlení v centru se tak otevřelo daleko širším příjmovým vrstvám.

Do té doby bylo nové bydlení jen pár minut od Václavského náměstí vyhrazeno úzké skupině lidí s nejvyššími příjmy.

Ceny nových bytů v Residenci Garden Towers začínaly před dvěma lety na 41.300 Kč za metr čtvereční a v průměru vycházely na 57.800 korun. A to včetně DPH a luxusního provedení. Byly tak tehdy o 18 procent nižší, než průměrné ceny nových i starých bytů ve srovnatelných lokalitách v širším centru Prahy.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

V Letech byl otevřen památník holokaustu Romů a Sintů v ČR

Muzeum romské kultury otevřelo dnes Památník holokaustu Romů a Sintů v Čechách v Letech na Písecku. Stojí v místě, kde byl za druhé světové války koncentrační tábor pro Romy. Více»

Depozitář budoucího Tech. muzea ve Vysokém Mýtě zaplňují historické autobusy.

Do opravené haly, která bude sloužit jako depozitář budoucího Technického muzea ve Vysokém Mýtě, se stěhují historické autobusy. Více»

Stavební veletrhy v Brně poradí s rekonstrukcemi.

Stavební veletrh Brno, Dřevo a stavby a Festival architektury od středy do soboty obsadí dva pavilony brněnského výstaviště. Více»

Banky poskytly v březnu hypotéky za 18 mld. Kč.

To je o půlku více než loni. Více»

Historickým městem roku 2023 se stal Žatec na Lounsku v Ústeckém kraji.

Cena je odměnou za nejlepší využití peněz na obnovu památek z programu ministerstva kultury. Více»

Všechny články a aktuality »»