Provozuje:
Juris Real Estate

Nové byty v Čakovickém parku ušetří až jednu třetinu energie.

První byty s energetickým štítkem B, které jsou v technické dokumentaci označovány jako „velmi úsporné“, začala nabízet společnost M&K Real Estate ve svém projektu Čakovický park.

Nové byty v Čakovickém parku ušetří až jednu třetinu energie.

autor. JURIS REAL

První byty s energetickým štítkem B, které jsou v technické dokumentaci označovány jako „velmi úsporné“, začala nabízet společnost M&K Real Estate ve svém projektu Čakovický park.

Nabídka se týká bytového domu A-Azalka, ve kterém je možné vybírat z 53 bytů, počátkem října ji doplní byty v objektu B – Bazalka. Ten bude s 27 bytovými jednotkami nejmenším domem v Čakovickém parku. Výstavba obou budov začne ještě letos na podzim. „Energetický štítek B znamená, že domy budou o třetinu úspornější, než ty s označením C, které se staví běžně,“ vysvětluje Šárka Kloučková z obchodního oddělení M&K Real Estate.

„Orientujeme se na úspory dosažitelné striktním dodržováním technologických postupů a kvality,“ doplňuje Ivan Ševěček, ředitel přípravy a realizace M&K Real Estate. Jinak řečeno – dalšího snížení energetické náročnosti se podařilo dosáhnout postupy, které by se daly nejlépe označit jako konzervativní. Podle Ševěčka jde především o zesílení tepelných izolací pláště budov, zvýšení izolace v krovu, nebo osazení oken izolačními trojskly. Obvyklejší je dnes sice docílit srovnatelných parametrů instalací rekuperačních jednotek, to má ale svá úskalí. Řízená vzduchotechnika vyžaduje pravidelný servis a čištění, což zatěžuje rozpočet domácnosti. „Navíc by byla škoda, kdyby si vlastníci bytů nemohli otevřít okno v prostředí s nejlepšími rozptylovými podmínkami v Praze,“ dodává Kloučková.

V obou objektech, které M&K Real Estate začne letos stavět v pražských Čakovicích, jsou k dispozici byty o dispozicích od 1+kk do 4+kk a výměře od 33 do 103 m2.

„Oba bytové domy budou dokončeny na jaře 2019 a uvedli jsme je na trh s předstihem hlavně s ohledem na neklesající extrémní poptávku,“ říká Šárka Kloučková.

Počet prodaných bytů v projektu Čakovický park letos k dnešnímu dni vzrostl oproti loňskému srovnatelnému období o 40 %.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

Metropole by stála o budovu ruské školy.

V rozhlehlé budově na Krupkově náměstí v Bubenči se tři roky neučí. Sídlila v ní střední škola při ruském velvyslanectví. Více»

MČ Praha 1 zrenovuje domy.

Rovněž v letošním roce bude několik památek na území Prahy 1 opraveno i díky příspěvku z Programu regenerace městský památkových rezervací a městských památkových zón ministerstva kultury, který získá městská část. Více»

Teplárny opět obnovují plné vytápění.

Reagují na ochlazení. Více»

Zřítila se fasáda historické budovy kodaňské burzy.

Hlavní fasáda historické budovy kodaňské burzy, kterou v úterý zachvátil požár, se zřítila, uvedl mluvčí dánských hasičů. Více»

Soutěž o využití areálu na Strahově se nachází ve 2. kole.

Fotbalová asociace České republiky jedná jen se Spartou. Více»

Všechny články a aktuality »»