Provozuje:
Juris Real Estate

Obrana prodává nepotřebné nemovitosti.

Můžete si koupit i bunkr.

Obrana prodává nepotřebné nemovitosti.

autor. JURIS REAL

Můžete si koupit i bunkr.

Armáda opět nabízí k prodeji své nepotřebné nemovitosti, případní zájemci si mohou vybrat z několika pozemků a bunkrů, k mání jsou ale i někdejší vojenské objekty, střelnice, cvičiště a bývalé hraniční opevnění v Opavě. Armáda by za všech 35 nemovitostí chtěla získat minimálně 131 milionů korun. Nejdražšími položkami je areál bývalého vojenského skladu v Praze - Horních Počernicích a někdejší vojenská ubytovna v Litoměřicích. Většina nabízených nemovitostí je ale z předchozích výběrových řízeních, kdy byla armáda při jejich prodeji neúspěšná. "Přesto na realitní trh uvádíme také devět nových nemovitostí. Navíc dva z dříve nabízených objektů prošly od posledního prodeje úpravami," uvedl k aktuální nabídce ředitel resortní Agentury pro nakládání s nepotřebným majetkem Luboš Hajduk.

Nejvyšší částku požaduje armáda za bývalé sklady pohonných hmot v Horních Počernicích, na které by si případný zájemce musel připravit přes 30 milionů korun.

Za téměř 30 milionů korun lze získat někdejší litoměřickou ubytovnu a přilehlé pozemky.

Ve stejném městě armáda prodává i provozní a skladový areál, a to za minimálně 17,6 milionu korun.

Bývalé armádní pozemky jsou nyní na prodej v lokalitě Čtyři dvory nedaleko českobudějovické hokejové haly, v Jindřichově Hradci, Lomnici nad Lužnicí, Žatci, Moravské Třebové, Květné na Orlickoústecku, Sedlnici a Bartošovicích na Novojičínsku, Petřvaldu, Dolním Újezdu u Lipníka nad Bečvou nebo v Bechyni. Jde tak už o šesté letošní výběrové řízení na prodej nepotřebných armádních nemovitostí. Další vyhlásí ministerstvo počátkem října, kdy za sníženou cenu nabídne majetek, který se mu nepovedlo prodat v předchozích výběrových řízeních.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

MMF zhoršil odhad růstu tuzemské ekonomiky na 0,7 procenta.

Hrubý domácí produkt České republiky se v letošním roce zvýší o 0,7 procenta po loňském poklesu o 0,4 procenta. Předpověděl to ve svém jarním výhledu pro světovou ekonomiku Mezinárodní měnový fond. Více»

Zkrácení doby oddlužení na tři roky čeká v Poslanecké sněmovně schvalování.

Zkrácení doby oddlužení z nynějších pěti let na tři roky pro všechny dlužníky čeká ve Sněmovně závěrečné schvalování. Ve hře jsou po včerejším druhém čtení různá zpřísnění vládní novely. Více»

U metra na Čerňáku začala výstavba polyfunkčního domu za 630 mil. Kč.

U stanice pražského metra B Černý Most v Praze 14 má do dvou let vzniknout nový polyfunkční dům s byty pro dostupné bydlení, restaurací, knihovnou nebo informačním centrem radnice. Více»

Skanska spouští prodej nových bytů.

Skanska spouští prodej nové etapy ve čtvrti Emila Kolbena ve Vysočanech. Více»

Výkonný výbor FAČR se má dnes zabývat výstavbou nového stadionu na Strahově.

Po dnešním jednání výkonného výboru Fotbalové asociace České republiky by mělo být jasněji o osudu areálu na Strahově. Více»

Všechny články a aktuality »»