Provozuje:
Juris Real Estate

Otma v Uherském Hradišti končí.

Tradiční výrobu kečupu přesune jinam.

Otma v Uherském Hradišti končí.

autor. JURIS REAL, deník Lidové noviny, MF DNES a ČTK

Tradiční výrobu kečupu přesune jinam.

Počátkem příštího roku skončí po více než 80 letech tradiční výroba kečupů ve firmě Otma v Uherském Hradišti, výroba se přesune jinam. Společnost Orkla Foods Česko a Slovensko, která je vlastníkem Otmy, se rozhodla závod uzavřít.

Plánuje totiž nové investice do svých závodů v Bzenci a Babicích, které mají navýšit jejich výrobní kapacitu.

Přesune tam také většinu pracovníků z hradišťské výrobny kečupů, hotových omáček a protlaků značky Otma a Hamé, informuje o tom zlínské vydání Mladé fronty Dnes (MfD).

Hamé se spojí se společností Vitana pod názvem Orkla Foods Česko. Podle firmy jde o dlouhodobou strategii, není to reakce na koronavirovou epidemii.

„Výroba v jiném závodě Orkly nebude mít v žádném případě vliv na značku, recepturu, chuť ani kvalitu produktů. Pro spotřebitele se vůbec nic nezmění,“ sdělil deníku ředitel dodavatelského řetězce společnosti Orkla Foods Central Europe Petr Novák.

Výrazná změna to ale bude podle deníku představovat pro zaměstnance firmy i obyvatele uherskohradišťské části Mařatic. Značka Otma k tomuto místu totiž patří už 82 let.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

MMF zhoršil odhad růstu tuzemské ekonomiky na 0,7 procenta.

Hrubý domácí produkt České republiky se v letošním roce zvýší o 0,7 procenta po loňském poklesu o 0,4 procenta. Předpověděl to ve svém jarním výhledu pro světovou ekonomiku Mezinárodní měnový fond. Více»

Zkrácení doby oddlužení na tři roky čeká v Poslanecké sněmovně schvalování.

Zkrácení doby oddlužení z nynějších pěti let na tři roky pro všechny dlužníky čeká ve Sněmovně závěrečné schvalování. Ve hře jsou po včerejším druhém čtení různá zpřísnění vládní novely. Více»

U metra na Čerňáku začala výstavba polyfunkčního domu za 630 mil. Kč.

U stanice pražského metra B Černý Most v Praze 14 má do dvou let vzniknout nový polyfunkční dům s byty pro dostupné bydlení, restaurací, knihovnou nebo informačním centrem radnice. Více»

Skanska spouští prodej nových bytů.

Skanska spouští prodej nové etapy ve čtvrti Emila Kolbena ve Vysočanech. Více»

Výkonný výbor FAČR se má dnes zabývat výstavbou nového stadionu na Strahově.

Po dnešním jednání výkonného výboru Fotbalové asociace České republiky by mělo být jasněji o osudu areálu na Strahově. Více»

Všechny články a aktuality »»