Provozuje:
Juris Real Estate

Počet osobních bankrotů se mírně zvyšuje.

V září bylo vyhlášeno 1 549 osobních bankrotů, a to je o 15 více než v srpnu. V průměru bylo v tomto roce za jeden měsíc vyhlášeno 1 637 osobních bankrotů. Ve stejném období loňského roku to bylo 1 571 bankrotů.

Počet osobních bankrotů se mírně zvyšuje.

autor. JURIS REAL

V září bylo vyhlášeno 1 549 osobních bankrotů, a to je o 15 více než v srpnu. V průměru bylo v tomto roce za jeden měsíc vyhlášeno 1 637 osobních bankrotů. Ve stejném období loňského roku to bylo 1 571 bankrotů.

Za posledních 12 měsíců bylo vyhlášeno 19 758 osobních bankrotů, což je o 1 058 bankrotů více než v předchozím období.

Meziročně se počet osobních bankrotů zvýšil o 6 %, což je podstatně méně než v předchozích obdobích.

Vyplývá to z analýzy Czech Credit Bureau, která se problematikou bankrotů dlouhodobě zabývá.

„Vzhledem k vývoji osobních bankrotů v letošním roce předpokládáme, že jejich počet za rok 2014 bude jen o málo vyšší než za rok 2013 a bude oscilovat kolem 20 000.

V letošním roce bylo od ledna do září vyhlášeno 14 729 osobních bankrotů, ve stejném období loňského roku to bylo 14 136 osobních bankrotů,“ uvedla analytička CRIF – Czech Credit Bureau Věra Kameníčková.

Počet návrhů na osobní bankrot dosáhl v září výše 1 680, a to je o 32 více než v srpnu. V průměru bylo v letošním roce podáno 1 860 návrhů na osobní bankrot.

Za posledních 12 měsíců bylo podáno 24 023 návrhů na osobní bankrot, což je o 1 379 návrhů méně než v předchozím období. Meziročně se počet návrhů na osobní bankrot o 5 % snížil.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

MMF zhoršil odhad růstu tuzemské ekonomiky na 0,7 procenta.

Hrubý domácí produkt České republiky se v letošním roce zvýší o 0,7 procenta po loňském poklesu o 0,4 procenta. Předpověděl to ve svém jarním výhledu pro světovou ekonomiku Mezinárodní měnový fond. Více»

Zkrácení doby oddlužení na tři roky čeká v Poslanecké sněmovně schvalování.

Zkrácení doby oddlužení z nynějších pěti let na tři roky pro všechny dlužníky čeká ve Sněmovně závěrečné schvalování. Ve hře jsou po včerejším druhém čtení různá zpřísnění vládní novely. Více»

U metra na Čerňáku začala výstavba polyfunkčního domu za 630 mil. Kč.

U stanice pražského metra B Černý Most v Praze 14 má do dvou let vzniknout nový polyfunkční dům s byty pro dostupné bydlení, restaurací, knihovnou nebo informačním centrem radnice. Více»

Skanska spouští prodej nových bytů.

Skanska spouští prodej nové etapy ve čtvrti Emila Kolbena ve Vysočanech. Více»

Výkonný výbor FAČR se má dnes zabývat výstavbou nového stadionu na Strahově.

Po dnešním jednání výkonného výboru Fotbalové asociace České republiky by mělo být jasněji o osudu areálu na Strahově. Více»

Všechny články a aktuality »»