Provozuje:
Juris Real Estate

Příjmy Airbnb ve čtvrtletí překonaly miliardu USD.

Příjmy společnosti zprostředkovávající ubytování v soukromí Airbnb překonaly v letošním 2. kvartálu jednu miliardu USD (23,4 mld. Kč). Je to podruhé ve více než desetileté historii firmy, kdy příjmy překonaly tuto úroveň, uvedla firma v prohlášení.

Příjmy Airbnb ve čtvrtletí překonaly miliardu USD.

autor. JURIS REAL (Zdroj: ČTK)

Příjmy společnosti zprostředkovávající ubytování v soukromí Airbnb překonaly v letošním 2. kvartálu jednu miliardu USD (23,4 mld. Kč). Je to podruhé ve více než desetileté historii firmy, kdy příjmy překonaly tuto úroveň, uvedla firma v prohlášení.

Žádné další detaily však neuvedla.

Společnost rovněž oznámila, že zahájí mnohamiliardovou marketingovou kampaň s inzeráty v televizi a na digitálních platformách.

Airbnb patří mezi několik firem, u kterých se očekává, že v příštím roce uskuteční primární nabídku akcií.

Příjmy překonaly jednu miliardu USD též ve třetím čtvrtletí loňského roku. Údaje o příjmech za celý loňský rok však firma neuveřejnila. Agentura Reuters už dříve uvedla, že za rok 2017 příjmy Airbnb vzrostly o více než 50 procent na 2,5 miliardy USD. Firma také dříve uvedla, že její zisk před zdaněním, úroky a odpisy (EBITDA) byl v letech 2017 a 2018 pozitivní. Podle Airbnb si její hostitelé do 15. září přišli díky sdílení svých domovů a ubytovacích prostor v aplikaci na více než 80 miliard USD. Podařilo se jí také překonat milník, když ve více než 100.000 městech po celém světě má přes sedm milionů nabídek.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

MMF zhoršil odhad růstu tuzemské ekonomiky na 0,7 procenta.

Hrubý domácí produkt České republiky se v letošním roce zvýší o 0,7 procenta po loňském poklesu o 0,4 procenta. Předpověděl to ve svém jarním výhledu pro světovou ekonomiku Mezinárodní měnový fond. Více»

Zkrácení doby oddlužení na tři roky čeká v Poslanecké sněmovně schvalování.

Zkrácení doby oddlužení z nynějších pěti let na tři roky pro všechny dlužníky čeká ve Sněmovně závěrečné schvalování. Ve hře jsou po včerejším druhém čtení různá zpřísnění vládní novely. Více»

U metra na Čerňáku začala výstavba polyfunkčního domu za 630 mil. Kč.

U stanice pražského metra B Černý Most v Praze 14 má do dvou let vzniknout nový polyfunkční dům s byty pro dostupné bydlení, restaurací, knihovnou nebo informačním centrem radnice. Více»

Skanska spouští prodej nových bytů.

Skanska spouští prodej nové etapy ve čtvrti Emila Kolbena ve Vysočanech. Více»

Výkonný výbor FAČR se má dnes zabývat výstavbou nového stadionu na Strahově.

Po dnešním jednání výkonného výboru Fotbalové asociace České republiky by mělo být jasněji o osudu areálu na Strahově. Více»

Všechny články a aktuality »»