Provozuje:
Juris Real Estate

Prologis startuje dvě nové spekulativní výstavby v Bratislavě.

Plně obsazený Prologis Park Bratislava bude rozšířen o 22 300 metrů čtverečních.

Prologis startuje dvě nové spekulativní výstavby v Bratislavě.

autor. JURIS REAL

Plně obsazený Prologis Park Bratislava bude rozšířen o 22 300 metrů čtverečních.

Prologis, Inc., globální lídr v oblasti průmyslových nemovitostí, dnes oznámil zahájení spekulativní výstavby dvou budov o celkové rozloze 22 300 metrů čtverečních v Prologis Park Bratislava. Dokončení budov DC12 a DC13 je plánováno na třetí čtvrtletí. První budova bude mít rozlohu 16 430 metrů čtverečních a druhá 5 885 metrů čtverečních. Obě budovy nabídnou moderní logistický prostor. Celková rozloha Prologis Park Bratislava vzroste na více než 280 000 metrů čtverečních, tento park je největším Prologis parkem ve střední a východní Evropě.

„Naše portfolio na Slovensku je téměř 100procentně pronajato, což svědčí o silné poptávce po vysoce kvalitních, energeticky úsporných logistických prostorách,“ řekl Martin Polák, senior viceprezident a ředitel Prologis pro Českou republiku a Slovensko, „s pronájmem našich nedávno postavených spekulativních budov jsme měli velký úspěch a jsme rádi, že dvěma novými budovami posílíme naši nabídku na slovenském trhu. To vše krátce po akvizici pozemků v září 2014.“ Prologis Park Bratislava je moderní průmyslový park nacházející se 24 km východně od centra Bratislavy, dva kilometry od Sence a 16 km od mezinárodního letiště. Park nabízí ideální lokalitu pro tuzemské i mezinárodní logistické provozy. Prologis je s více než 478 000 metry čtverečními logistických a průmyslových prostor vedoucím poskytovatelem distribučních prostor na Slovensku.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

CREDITAS zdvojnásobila portfolio nájemních bytů.

Společnost CREDITAS Real Estate z investiční skupiny CREDITAS posiluje svou pozici na trhu institucionálního nájemního bydlení. Více»

UniCredit Bank snižuje úrokovou sazbu.

Ta začíná na 4,89 pct. Více»

ČKD Blansko Holding je v insolvenci.

Dluží přes 300 milionů korun. Více»

Věřitelé Tamehu Czech přihlásili u insol. soudu pohledávky za 8,27 mld. Kč.

Celkem 181 věřitelů společnosti Tameh Czech přihlásilo u soudu pohledávky dohromady za 8,27 miliardy korun. Více»

Koalice se zatím neshodla na výši parkovného v zónách.

Pražská koalice Spolu (ODS, TOP 09 a KDU-ČSL), Piráti a STAN se dosud neshodla na tom, kolik by mělo stát stání v parkovacích zónách po zvedení chystané změny pravidel. Více»

Všechny články a aktuality »»