Provozuje:
Juris Real Estate

Prostory v River Diamond jdou do dražby za velkého zájmu možných investorů.

Hned po vyhlášení dražby obchodních prostor v komplexu River Diamond v pražském Karlíně se objevili první zájemci.

Prostory v River Diamond jdou do dražby za velkého zájmu možných investorů.

autor. JURIS REAL

Hned po vyhlášení dražby obchodních prostor v komplexu River Diamond v pražském Karlíně se objevili první zájemci.

Podobné atraktivní nemovitosti jsou podle odborníků lákavé pro investory mimo jiné díky vhodnému mixu kupní síly v místě, kde se nacházejí.

A v karlínském komplexu jsou potenciální nakupující jak v blízkých administrativních centrech, tak i v nových bytech.

Dražbu vyhlásila v těchto dnech společnost Naxos, historicky největší dražebník v zemi. Licitovat se bude 10. prosince v pražské aukční síni Sacre Coeur, nejnižší podání je 26 805 000 korun.

„U nemovitostí tohoto typu je zásadním předpokladem úspěšného prodeje výborná lokalita. Ta je v případě nebytového prostoru v komplexu River Diamond jedinečná, “ uvádí generální ředitel Naxosu Jan Sachr. „Pronajmout tyto prostory ve velikosti 480 m2 v blízkosti administrativního centra a nové rezidenční výstavby nebude v budoucnu problém. A pro obchodníky, kteří tu budou nabízet své zboží, či služby půjde jen o to dobře zvolit nabízený sortiment. Tato lokalita je stále „živá“. Přes den jsou tu kupující z přilehlých administrativních center, večer pak zas rezidenti z bytových projekt, tzn. že koupěschopná populace je zde téměř v každém okamžiku,“ dodává.

Dalším důležitým parametrem u podobných nemovitostí je podle Jana Sachra kvalita provedení stavby – karlínský komplex je nositelem prestižního titulu Stavba roku 2006.

„Budoucím investorem může být buď přímo obchodní firma, která tu bude prodávat, anebo ten, kdo má zájem o konzervativní zhodnocení svých finančních prostředků. Výhodou je, že projekt je poměrně nový, a tak nebude třeba investovat do oprav,“ říká Jan Sachr s tím, že Naxos má zkušenosti s prodejem nemovitostí v jiných městech. „V současné době zajišťujeme prodej obchodních prostor v projektu Kollárova v Hradci Králové,“ doplňuje.

Společnost úspěšně prodávala v Karlíně i byty. Podle Sachra je toto místo specifické tím, že se po povodních rychle rozvíjí a je tu kvalitní prostředí pro život v širším centru Prahy.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

MMF zhoršil odhad růstu tuzemské ekonomiky na 0,7 procenta.

Hrubý domácí produkt České republiky se v letošním roce zvýší o 0,7 procenta po loňském poklesu o 0,4 procenta. Předpověděl to ve svém jarním výhledu pro světovou ekonomiku Mezinárodní měnový fond. Více»

Zkrácení doby oddlužení na tři roky čeká v Poslanecké sněmovně schvalování.

Zkrácení doby oddlužení z nynějších pěti let na tři roky pro všechny dlužníky čeká ve Sněmovně závěrečné schvalování. Ve hře jsou po včerejším druhém čtení různá zpřísnění vládní novely. Více»

U metra na Čerňáku začala výstavba polyfunkčního domu za 630 mil. Kč.

U stanice pražského metra B Černý Most v Praze 14 má do dvou let vzniknout nový polyfunkční dům s byty pro dostupné bydlení, restaurací, knihovnou nebo informačním centrem radnice. Více»

Skanska spouští prodej nových bytů.

Skanska spouští prodej nové etapy ve čtvrti Emila Kolbena ve Vysočanech. Více»

Výkonný výbor FAČR se má dnes zabývat výstavbou nového stadionu na Strahově.

Po dnešním jednání výkonného výboru Fotbalové asociace České republiky by mělo být jasněji o osudu areálu na Strahově. Více»

Všechny články a aktuality »»