Provozuje:
Juris Real Estate

Realitním projektem uplynulého roku je rezidence Sky Barrandov od Evy Jiřičné.

Nový luxusní bytový projekt v Praze 5 Rezidence Sky Barrandov získal nejvyšší ocenění developerské soutěže Realitní projekt roku. Shodli se na tom odborníci složení ze zástupců realitních kanceláří a architektů.

Realitním projektem uplynulého roku je rezidence Sky Barrandov od Evy Jiřičné.

autor. JURIS REAL

Nový luxusní bytový projekt v Praze 5 Rezidence Sky Barrandov získal nejvyšší ocenění developerské soutěže Realitní projekt roku. Shodli se na tom odborníci složení ze zástupců realitních kanceláří a architektů.

Rezidence Sky Barrandov od světoznámé architektky Evy Jiřičné získala v soutěži hned dvě ocenění – Cenu odborné poroty a cenu architektů.

„Do letošního ročníku ankety se přihlásilo téměř šedesát projektů, které se realizují nejen v Praze, ale po celé České republice,“ říká René Hradecký, zástupce společnosti Conventia, která developerskou soutěž Realitní projekt roku organizuje. „Developeři čím dál více pociťují přetlak nabídky nad poptávkou a v současné době uspějí na trhu pouze ty nejlepší projekty, které mají dobře nastavené ceny, kvalitní architektonické zpracování a jsou i kvalitně postaveny,“ dodává Hradecký. „V České republice stále není běžné, že by bytové domy navrhovali světově proslulí architekti. Proto jsme rádi, že Eva Jiřičná a Petr Vágner ze studia AI-Design navrhli takto nádhernou stavbu, ze které jsme přímo nadšeni a která na našem realitním trhu vyniká. Ocenění Realitní projekt roku je toho potvrzením,“ říká Ing. Bronislav Cienciala, MBA, jednatel Sky Barrandov.

Rezidence Sky Barrandov nabídne výjimečné bydlení a jedinečné výhledy nejen na téměř celé město, ale i na nedaleké Prokopské údolí.

Originální čistou eleganci a lehkost dává rezidenci fasáda navržená světoznámou architektkou prof. Ing. arch. Evou Jiřičnou, CBE a Ing. Petrem Vágnerem ze studia AI-Design, jež dalo celému projektu punc výjimečnosti.

Na první pohled zaujme nadčasová čistá a elegantní linie balkonů, na něž se vchází z bytů francouzskými okny a z nichž se nabízí panoramatický výhled na Prahu i přilehlou zeleň. Promyšlené dispozice interiéru navrhl respektovaný ateliér P.H.A. pod vedením Ing. arch. Ondřeje Gattermayera.

Barrandov je tradičně oblíbenou lokalitou k bydlení, kterou proslavilo nejen známé filmové studio, ale architektonicky také Barrandovské terasy.

Dnes se jedná o vyhledávané místo pro luxusní bydlení, neboť nabízí vedle genia loci i skvělé možnosti, jak trávit volný čas.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

V Paříži se v noci zřítila křídla mlýna na známém kabaretu Moulin Rouge.

V noci na dnešek se v Paříži zřítila křídla větrného mlýna, symbolu známého kabaretu Moulin Rouge. Informovala o tom agentura AFP s odkazem na prohlášení hasičů. Více»

Výborný bude informovat o pomoci ovocnářům s poškozenou úrodu.

Ministr zemědělství Marek Výborný (KDU-ČSL) bude dnes spolu s předsedou Ovocnářské unie Martinem Ludvíkem dnes v obci Daminěves na Mělnicku informovat o pomoci ovocnářům, kterým mráz v předchozích dnech zásadně poškodil úrodu. Více»

Skanska startuje prodej nové etapy ve čtvrti Emila Kolbena.

Skanska zahájila prodej nové etapy ve čtvrti Emila Kolbena v pražských Vysočanech. Bytový dům nabídne 134 nízkoenergetických bytů ve třech sekcích pojmenovaných po sestrách Emila Kolbena. Více»

Mrazy způsobily rozsáhlé škody na úrodě ovoce.

Škody hlásí i zelináři. Více»

Mrazy způsobily škody zelinářům.

Ochlazení oddálí sklizeň zeleniny. Více»

Všechny články a aktuality »»