Provozuje:
Juris Real Estate

Silný start do nového roku pro společnost Prologis v Maďarsku

76 250 metrů čtverečních pronajato během pouhých dvou měsíců!

Silný start do nového roku pro společnost Prologis v Maďarsku

autor. JURIS REAL

76 250 metrů čtverečních pronajato během pouhých dvou měsíců!

Prologis, Inc., globální lídr v oblasti průmyslových nemovitostí, dnes oznámil, že podepsal nájemní smlouvy na více než 76 250 metrů čtverečních v Maďarsku.

Jedná se o nově podepsané nájemní smlouvy na plochy o rozloze 13 250 metrů čtverečních a prodloužené nájemní smlouvy na 63 000 metrů čtverečních. Smlouvy zahrnují:

•28 600 metrů čtverečních v Prologis Park Budapest-Batta. Společnost CEVA Logistics, vedoucí světová společnost zaměřená na řízení dodavatelského řetězce, prodloužila nájemní smlouvu;

•20 860 metrů čtverečních v Prologis Park Budapest-Gyál. Společnost Sauflon CL, přední výrobce kontaktních čoček a souvisejících produktů, prodloužila smlouvu na 14 860 metrů čtverečních a podepsala novou nájemní smlouvu na 6 000 metrů čtverečních;

•19 790 metrů čtverečních v Prologis Park Budapest-Gyál. Partner pro cargo a přední poskytovatel integrovaných logistických služeb prodloužil nájemní smlouvu na 14 560 metrů čtverečních a podepsal dvě nové nájemní smlouvy na 5 230 metrů čtverečních;

•a 7 000 metrů čtverečních v Prologis Park Budapest-Sziget. Společnost Quadrant CMS, přední světový výrobce vysoce výkonných termoplastů, prodloužila nájemní smlouvu na 5 000 metrů čtverečních a podepsala novou nájemní smlouvu na 2 000 metrů čtverečních.

„I nadále sledujeme na maďarském trhu vysokou nájemní aktivitu. Naši stávající zákazníci prodlužují a rozšiřují své podnikatelské operace v našich parcích,” řekl László Kemenes, viceprezident a country manager společnosti Prologis pro Maďarsko a Rumunsko, „v současné době je naše maďarské portfolio téměř pronajato. Budeme se soustředit na udržení této úrovně obsazenosti prostřednictvím rozšiřování vztahů s našimi zákazníky a poskytováním prvotřídních služeb v oblasti správy majetku.”

Prologis je vedoucím poskytovatelem průmyslových nemovitostí v Maďarsku s portfoliem sedmi distribučních parků o celkové rozloze 550 000 metrů čtverečních (k 31. prosinci 2014).




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

Metropole by stála o budovu ruské školy.

V rozhlehlé budově na Krupkově náměstí v Bubenči se tři roky neučí. Sídlila v ní střední škola při ruském velvyslanectví. Více»

MČ Praha 1 zrenovuje domy.

Rovněž v letošním roce bude několik památek na území Prahy 1 opraveno i díky příspěvku z Programu regenerace městský památkových rezervací a městských památkových zón ministerstva kultury, který získá městská část. Více»

Teplárny opět obnovují plné vytápění.

Reagují na ochlazení. Více»

Zřítila se fasáda historické budovy kodaňské burzy.

Hlavní fasáda historické budovy kodaňské burzy, kterou v úterý zachvátil požár, se zřítila, uvedl mluvčí dánských hasičů. Více»

Soutěž o využití areálu na Strahově se nachází ve 2. kole.

Fotbalová asociace České republiky jedná jen se Spartou. Více»

Všechny články a aktuality »»