Provozuje:
Juris Real Estate

Slavný ostravský filmový festival Ekofilm nabídne letos 54 snímků.

Společnost JURIS REAL, spol. s r.o. má při výkonu realitní činnosti vysokou společenskou zodpovědnost. Hlásíme se při převodech nemovitostí i k ochraně životního prostředí.

Slavný ostravský filmový festival Ekofilm nabídne letos 54 snímků.

autor. JURIS REAL

Společnost JURIS REAL, spol. s r.o. má při výkonu realitní činnosti vysokou společenskou zodpovědnost. Hlásíme se při převodech nemovitostí i k ochraně životního prostředí.

Během mezinárodního filmového festivalu Ekofilm se bude v Ostravě promítat 100 snímků, z nichž 54 bude zařazeno do festivalové soutěže. Porota je vybrala z 222 přihlášených filmů. Festival začne 2. října a potrvá do 5. října.

Promítat se bude na několika místech.

"Zájem filmových autorů byl skutečně velký. Oproti loňskému roku jsme obdrželi téměř dvojnásobný počet přihlášek. Vybrané filmy jsme roztřídili to čtyř kategorií Zelená planeta, Člověk a společnost, Tempora mutantur, Inspirace," uvedla. Kromě snímků od zkušených tvůrců letos podle mluvčí výrazně přibylo studentských filmů, často bakalářských či diplomových. "Také se objevuje dost animovaných či hraných dokumentů, z nichž některé se dokonce probojovaly do finále festivalové soutěže," doplnila ředitelka festivalu Marcela Mrózková Heříková. Filmy se budou promítat na několika místech Ostravy dále pak v Karviné a Českém Těšíně. Pro jazykově zdatné bude stejně jako loni připravena specializovaná scéna, kde se budou promítat filmy v původním znění bez titulků. Tato scéna bude tentokrát v Domě kultury Akord v Ostravě-Zábřehu. Mezinárodní filmový festival Ekofilm, s tematikou životního prostředí, přírodního a kulturního dědictví, patří k nejstarším filmovým festivalům svého druhu v Evropě. Jubilejní 40. ročník přinese nejen filmové zážitky, ale i doprovodné akce. Jejich vrcholem se v sobotu 4. října stane Ekopouť. Celodenní program na Hlavní třídě v Ostravě-Porubě bude určený pro rodiny s dětmi.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

CREDITAS zdvojnásobila portfolio nájemních bytů.

Společnost CREDITAS Real Estate z investiční skupiny CREDITAS posiluje svou pozici na trhu institucionálního nájemního bydlení. Více»

UniCredit Bank snižuje úrokovou sazbu.

Ta začíná na 4,89 pct. Více»

ČKD Blansko Holding je v insolvenci.

Dluží přes 300 milionů korun. Více»

Věřitelé Tamehu Czech přihlásili u insol. soudu pohledávky za 8,27 mld. Kč.

Celkem 181 věřitelů společnosti Tameh Czech přihlásilo u soudu pohledávky dohromady za 8,27 miliardy korun. Více»

Koalice se zatím neshodla na výši parkovného v zónách.

Pražská koalice Spolu (ODS, TOP 09 a KDU-ČSL), Piráti a STAN se dosud neshodla na tom, kolik by mělo stát stání v parkovacích zónách po zvedení chystané změny pravidel. Více»

Všechny články a aktuality »»