Provozuje:
Juris Real Estate

Společnost Central Group během dvou let v Praze nabídne k prodeji 3 000 bytů.

Developer Central Group začne letos a příští rok v Praze prodávat přes 3000 nových bytů. Největší projekt na Žižkově - Residence Garden Towers od dnešního dne nabízí 682 bytů.

Společnost Central Group během dvou let v Praze nabídne k prodeji 3 000 bytů.

autor. JURIS REAL

Developer Central Group začne letos a příští rok v Praze prodávat přes 3000 nových bytů. Největší projekt na Žižkově - Residence Garden Towers od dnešního dne nabízí 682 bytů.

Akviziční plány na tiskové konferenci blíže představil předseda představenstva developerské společnosti Dušan Kunovský.

V září plánuje developer zahájit prodej třetí a poslední etapy projektu Javorová čtvrť v Horních Měcholupech, kde nyní staví posledních 375 bytů a ateliérů. Celkem tak během jednoho měsíce chce do nabídky zařadit 1057 bytů. Další byty začal Central Group letos prodávat v pražské Michli, Břevnově a Pitkovicích. "Příští rok chceme do nabídky zařadit celkem 1684 nových bytů v 11 projektech, mimo jiné na Vinohradech, Smíchově, Holešovicích či Letňanech," řekl Kunovský. Developer k tomu využije letošních akvizici, kdy nakoupil pozemky pro výstavbu zhruba 1900 nových bytů v celkové investiční hodnotě asi 4,5 miliardy korun. "Řadu projektů odkupujeme s územním rozhodnutím nebo stavebním povolením. Přepracováváme je ale tak, aby vyhovovaly našim standardům a byly prodejné," poznamenal Kunovský.

Výraznou expanzi chystá v příštích letech také konkurenční developer Ekospol. "Připravujeme bytové projekty pro výstavbu 5000 bytů v celkové hodnotě zhruba deset miliard korun, které uvedeme na trh v příštích pěti letech," napsal generální ředitel a předseda představenstva Ekospolu Evžen Korec ve výroční zprávě za rok 2013, kterou společnost zveřejnila v obchodním rejstříku. Za loňský rok prodali developeři v Praze 5000 bytů. Central Group staví hlavně v Praze a okolí. Předloni prodal 1309 bytů a zvýšil čistý zisk na rekordních 889 milionů korun. Za 20 let působení na trhu firma dokončila 130 rezidenčních lokalit a prodala zhruba 10.000 nových bytů, domů a parcel.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

Luxusní byt slavného návrháře se prodal za 253 mil. korun.

Pařížský byt zesnulého módního návrháře Karla Lagerfelda se prodal za deset milionů eur (253 milionů korun). Více»

Na památkách po celé České republice začíná hlavní turistická sezona.

Na státních památkách dnes začíná hlavní turistická sezona. Tradiční termín otevření památek se letos z 1. dubna posunul kvůli Velikonocům. Více»

Investor, který vstoupí do Vít. sléváren, by měl být znám za několik týdnů.

Jméno investora, který by měl do ostravské společnosti Vítkovické slévárny vstoupit jako její nový vlastník, by mělo být známo do několika týdnů. ČTK a MF Dnes to řekl insolvenční správce Jan Mašek ze společnosti AZAM - insolvence. Více»

Společnost PlaneStation musí vyklidit vojenské letiště Líně.

Krajský soud v Plzni rozhodl, že firma PlaneStation musí do dvou měsíců od obdržení rozsudku vyklidit záložní vojenské letiště Líně. Nájemce, který letiště od roku 2000 provozuje, včera uvedl, že se ještě dovolá k Nejvyššímu soudu. Více»

Útlum uhelných elektráren dodávky neohrozí.

Výrazně však zdraží energie. Více»

Všechny články a aktuality »»