Provozuje:
Juris Real Estate

V Olomouci by mohla vyrůst moderní aréna za víc než miliardu.

Že by byla v Olomouci zcela nová hala i s využitím pro hokej? O tom se mluví už déle… Na konci minulého roku developerská skupina Redstone přišla s návrhem projektu zhruba za 1,2 miliardy korun.

V Olomouci by mohla vyrůst moderní aréna za víc než miliardu. Podívejte se!

autor. JURIS REAL, Hokej.cz

Že by byla v Olomouci zcela nová hala i s využitím pro hokej? O tom se mluví už déle… Na konci minulého roku developerská skupina Redstone přišla s návrhem projektu zhruba za 1,2 miliardy korun.

„Připravujeme plně multifunkční halu, tedy flexibilně průběžně modifikovatelný objekt pro řadu kolektivních a individuálních sportů a kulturní – případně společenské akce s velkým počtem účastníků. Převažující funkce bude sportovní, zde s převahou hokeje,“ říká exkluzivně mluvčí společnosti Redstone Petr Hlávka.

V hale na ulici Velkomoravská by měl své zázemí extraligový klub HC Olomouc, ale dočkat by se mohly i jiné celky a oddíly. Součástí projektu by mohla být i malá tréninková hala pro hokej, krasobruslení nebo veřejné bruslení. „V hale by měla probíhat všechna domácí utkání HC Olomouc a měla by být plnohodnotným zázemím klubu. Součástí úvah o projektu je i umístění tréninkové malé haly pro hokej, krasobruslení a veřejné bruslení buď na Velkomoravské ulici, nebo na jiných pozemcích skupiny Redstone. V tomto rozsahu by projekt představoval plnohodnotné zázemí pro seniorský i juniorský hokej,“ informuje Petr Hlávka.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

CREDITAS zdvojnásobila portfolio nájemních bytů.

Společnost CREDITAS Real Estate z investiční skupiny CREDITAS posiluje svou pozici na trhu institucionálního nájemního bydlení. Více»

UniCredit Bank snižuje úrokovou sazbu.

Ta začíná na 4,89 pct. Více»

ČKD Blansko Holding je v insolvenci.

Dluží přes 300 milionů korun. Více»

Věřitelé Tamehu Czech přihlásili u insol. soudu pohledávky za 8,27 mld. Kč.

Celkem 181 věřitelů společnosti Tameh Czech přihlásilo u soudu pohledávky dohromady za 8,27 miliardy korun. Více»

Koalice se zatím neshodla na výši parkovného v zónách.

Pražská koalice Spolu (ODS, TOP 09 a KDU-ČSL), Piráti a STAN se dosud neshodla na tom, kolik by mělo stát stání v parkovacích zónách po zvedení chystané změny pravidel. Více»

Všechny články a aktuality »»