Provozuje:
Juris Real Estate

V hlavním městě u Hlavního nádraží vyroste hitech hostel.

Na trhu hotelnictví a realit se brzy objeví nový hráč. Podnikatel z oblasti sázení a hazardu Petr Zámečník hodlá vybudovat v Praze u hlavního železničního nádraží na rohu Washingtonovy a Růžové ulice supermoderní hostel a byty.

V hlavním městě u Hlavního nádraží vyroste hitech hostel.

autor. JURIS REAL

Na trhu hotelnictví a realit se brzy objeví nový hráč. Podnikatel z oblasti sázení a hazardu Petr Zámečník hodlá vybudovat v Praze u hlavního železničního nádraží na rohu Washingtonovy a Růžové ulice supermoderní hostel a byty.

„Schválně se nechceme řadit do žádného standardního hvězdičkového označení hotelů. Chceme, aby zde byl duch moderních světových hostelů s kvalitou čtyřhvězdičkového standardu. Inspirujeme se podobnými zařízeními v Berlíně nebo New Yorku. Mělo by jít kombinaci neotřelých architektonických řešení v kombinaci s hi-tech technologiemi 21. století,“ řekl majitel projektu. Celková investice do přestavby domu, kam se vejde 150 lidí a pojme nově mimo hostelu, restauraci a byty se pohybuje okolo tří set milionů korun. Petra Zámečníka ale lákají spíše start-upy. Letos pomohl malé české BudgetBakers, která se zabývá správou osobních financí. Peníze má rovněž v brněnském vzdělávacím projektu Edookit nebo v bulharské cestovatelské platformě Speedifly, jež prošla pražským akcelerátorem StartupYard.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

MMF zhoršil odhad růstu tuzemské ekonomiky na 0,7 procenta.

Hrubý domácí produkt České republiky se v letošním roce zvýší o 0,7 procenta po loňském poklesu o 0,4 procenta. Předpověděl to ve svém jarním výhledu pro světovou ekonomiku Mezinárodní měnový fond. Více»

Zkrácení doby oddlužení na tři roky čeká v Poslanecké sněmovně schvalování.

Zkrácení doby oddlužení z nynějších pěti let na tři roky pro všechny dlužníky čeká ve Sněmovně závěrečné schvalování. Ve hře jsou po včerejším druhém čtení různá zpřísnění vládní novely. Více»

U metra na Čerňáku začala výstavba polyfunkčního domu za 630 mil. Kč.

U stanice pražského metra B Černý Most v Praze 14 má do dvou let vzniknout nový polyfunkční dům s byty pro dostupné bydlení, restaurací, knihovnou nebo informačním centrem radnice. Více»

Skanska spouští prodej nových bytů.

Skanska spouští prodej nové etapy ve čtvrti Emila Kolbena ve Vysočanech. Více»

Výkonný výbor FAČR se má dnes zabývat výstavbou nového stadionu na Strahově.

Po dnešním jednání výkonného výboru Fotbalové asociace České republiky by mělo být jasněji o osudu areálu na Strahově. Více»

Všechny články a aktuality »»