Provozuje:
Juris Real Estate

Velmi rušné stravovací zóny v pražských obchodních centrech se nezaplnily.

Stravovací zóny v pražských obchodních centrech, kde jindy bývá po celý den velmi rušno, se včera v první den provozu po nucené pauze podle zjištění ČTK zaplnily pouze částečně.

Velmi rušné stravovací zóny v pražských obchodních centrech se nezaplnily.

autor. JURIS REAL, ČTK

Stravovací zóny v pražských obchodních centrech, kde jindy bývá po celý den velmi rušno, se včera v první den provozu po nucené pauze podle zjištění ČTK zaplnily pouze částečně.

Obchodní centra v nich výrazně snížila kapacitu, někde ubylo stolů, jinde byla místa označena bezpečnostní páskou, aby si tam lidé nesedali.

Obsluha pracovala v rukavicích a rouškách, v některých asijských restauracích přidali zaměstnancům i ochranné štíty.

Více zaplněné byly od dopoledne kavárny v obchodních centrech. Strávníci v tzv. foodcourtech ani v kavárnách u stolů neseděli v rouškách.

V restauračních zónách jsou u jednotlivých restaurací na podlahách značky pro udržování povinných rozestupů. Rozmístěny jsou také dezinfekce.

Mezi stoly jsou dostatečné odstupy, místa ale odpoledne v pražských obchodních centrech Palladium a Černý Most nebyla zdaleka obsazena.

Obchodní centra nad 5 000 m2 mohla všechny své obchody otevřít 11. května, stravovací zařízení mohla znovu začít obsluhovat až včera. V obchodních centrech musejí mít návštěvníci nasazenou roušku, na konzumaci ji mohou odložit.

V obchodních centrech dále zůstávají uzavřené dětské koutky a relaxační zóny. Sedačky a křesla z center buď dočasně zmizela, nebo jsou zahrazena.

Podle zpravodajky ČTK lidé ale zákaz posedávání mimo stravovací zařízení v Centru Černý Most nerespektovali.

Na lavičky si sedali i přes zábrany, k sezení si nacházeli další místa jako okraje květinových ostrůvků. Koordinátor centra, který dohlíží na dodržování bezpečnostních a hygienických pravidel, ale návštěvníky přišel ihned upozornit.

Na povinnost zakrytých úst a nosu při vstupu do centra dohlížel i personál v Palladiu na náměstí Republiky. Lidé by si měli také při vstupu do obchodních center dezinfikovat ruce. U hlavního vstupu do Palladia k tomu návštěvníky dokonce nabádali mimové.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

Metropole by stála o budovu ruské školy.

V rozhlehlé budově na Krupkově náměstí v Bubenči se tři roky neučí. Sídlila v ní střední škola při ruském velvyslanectví. Více»

MČ Praha 1 zrenovuje domy.

Rovněž v letošním roce bude několik památek na území Prahy 1 opraveno i díky příspěvku z Programu regenerace městský památkových rezervací a městských památkových zón ministerstva kultury, který získá městská část. Více»

Teplárny opět obnovují plné vytápění.

Reagují na ochlazení. Více»

Zřítila se fasáda historické budovy kodaňské burzy.

Hlavní fasáda historické budovy kodaňské burzy, kterou v úterý zachvátil požár, se zřítila, uvedl mluvčí dánských hasičů. Více»

Soutěž o využití areálu na Strahově se nachází ve 2. kole.

Fotbalová asociace České republiky jedná jen se Spartou. Více»

Všechny články a aktuality »»