Provozuje:
Juris Real Estate

Viktorka se vrací na Žižkov, před novou sezonou ale změnila vlastníka.

Fotbalisté Viktorie Žižkov budou nadále působit v druhé lize. Tradiční pražský klub po změnách ve vlastnické struktuře a dohodě s radnicí obdržel licenci, která je nezbytná pro účast v druhé nejvyšší soutěži.

Viktorka se vrací na Žižkov, před novou sezonou ale změnila vlastníka.

autor. JURIS REAL, Aktualne.cz

Fotbalisté Viktorie Žižkov budou nadále působit v druhé lize. Tradiční pražský klub po změnách ve vlastnické struktuře a dohodě s radnicí obdržel licenci, která je nezbytná pro účast v druhé nejvyšší soutěži.

Domácí zápasy bude Viktoria znovu hrát na stadionu v Seifertově ulici, v minulé sezoně byla v azylu na Proseku.

Viktoria půjde do nadcházející sezony s novými majiteli. Dosavadní vlastník klubu Martin Louda odprodal akcie předsedovi představenstva Milanu Richterovi a členovi představenstva Jiřímu Rývovi.

Louda v poslední době neúspěšně jednal s žižkovskou radnicí o odkoupení stadionu v Seifertově ulici, který nesplňoval podmínky k udělení profesionální licence pro druhou ligu.

Noví majitelé se s vedením Prahy 3 dohodli na pronájmu stadionu a licenční komise následně schválila stadion za vyhovující pro danou soutěž. Klub, který měl v nedávné době finanční problémy, je nyní oddlužený. "Jsem rád, že Viktorka má konečně licenci. Klub je stabilizovaný, bez dluhů a já ho mohu s klidným srdcem předat vedení v čele s Milanem Richterem. Pevně věřím, že je ve správných rukách, a dle mých informací je už dnes dostatečně finančně zajištěn na další ročník," uvedl Louda v tiskové zprávě, zaslané ČTK.

Podle Richtera má Viktoria pokrytý rozpočet na novou sezonu. "Stávající sponzoři vyčkávali pouze na dotažení smlouvy o pronájmu stadionu, logicky chtějí investovat peníze do klubu, který má dlouhodobou jistotu jak licence, tak alespoň nájmu. V těchto dnech také vedeme jednání i s potencionálním generálním partnerem," sdělil Richter. Skutečnost, že Žižkov může nadále pokračovat v profesionálních soutěžích, kvitoval i nový předseda Fotbalové asociace ČR Petr Fousek. "Vidět Viktorku na podzim ve druhé lize a navíc na jejím domovském stadionu na Seifertově ulici je dobrá zpráva jak pro fanoušky, tak pro celý český fotbal. Klub i Prahu 3 čeká ještě hodně práce, ale pevně věřím, že všichni zainteresovaní pro to udělají maximum," řekl Fousek.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

KB první den vyplatila 582 věřitelům Sberbank CZ skrze pobočky 3,114 mld. Kč.

Drtivá většina zvolila osobní žádosti na pobočce před on-line žádostí, kde je nárok na celkovou výplatu do maximálně 100.000 korun. Více»

Komerční banka vyplácí pohledávky věřitelů Sberbank CZ.

První platba proběhla v 09:02 hod. Více»

Kvůli změně klimatu zřejmě nebude nádrž Švihov schopna pokrýt budoucí poptávku.

Kvůli klimatické změně nebude patrně největší česká vodárenská nádrž Švihov na Želivce schopna pokrýt budoucí poptávku po pitné vodě. Více»

Vláda ČR zahájí přípravu ploch v D. Lutyni pro příchod zahraničního investora.

Vláda zahájí přípravu ploch v Dolní Lutyni na Karvinsku pro příchod významného investora. Projekt by měl přinést nová pracovní místa, přispět k energetické bezpečnosti a zvýšit konkurenceschopnost ČR, oznámil po jednání kabinetu premiér Fiala. Více»

KB začne vyplácet pohledávky věřitelů zkrachovalé Sberbank CZ.

Komerční banka dnes začne vyplácet pohledávky věřitelů zkrachovalé Sberbank CZ prostřednictvím svých poboček a on-line. Výplata potrvá do 15. dubna 2024. Více»

Všechny články a aktuality »»