Provozuje:
Juris Real Estate

Zeman si prý vyhlédl pozemek vedle miliardáře, s nímž má společného nepřítele.

Pozemek, jenž si prý vyhlédl prezident v Mnichovicích u Prahy, vlastní ukrajinský podnikatel s rychlými půjčkami. Sousedem je miliardář Pavol Krúpa.

Zeman si prý vyhlédl pozemek vedle miliardáře, s nímž má společného nepřítele.

autor. JURIS REAL (s využitím Radek Nohl, seznamzpravy.cz)

Pozemek, jenž si prý vyhlédl prezident v Mnichovicích u Prahy, vlastní ukrajinský podnikatel s rychlými půjčkami. Sousedem je miliardář Pavol Krúpa.

Prezident Miloš Zeman na Pradědu v Olomouckém kraji prozradil, že si vybírá místo, kam by se mohl přestěhovat, až mu za čtyři a půl roku skončí druhý mandát na Pražském hradě. Sdělil, že by měl zájem o pozemek v Mnichovicích, v obci zhruba třicet kilometrů jihovýchodně od centra Prahy. Stavební parcela, kde by hlava státu chtěla mít podle vlastních slov „malý bungalov“, protože „na vilu nemá“, patří podnikateli Oleksandru Bulyginovi. Ten přišel do České republiky z Ukrajiny a podle rejstříku je jednatelem firmy, která nabízí rychlé půjčky s vysokým úrokem. Seznam z katastru nemovitostí zjistil, že Olexandr Bulygin si pozemek pořídil letos. V budoucnu by na něm měly stát tři domy.

Projekt je zatím ve fázi přípravy, podnikatel si vyřizuje připojení na kanalizaci, vodovod a vybudování příjezdové komunikace. Seznam se pana Bulygina pokoušel opakovaně, avšak bez úspěchu, kontaktovat. Serveru Aktuálně.cz však podnikatel řekl, že se s Milošem Zemanem nikdy neviděl. Prezident se prý o jeho pozemku dozvěděl přes realitního makléře. Seznam zjistil, že minulý týden pak zastupitelstvo Mnichovic darovalo (bezúplatně) Bulyginovi právě část komunikace, které bude použita pro výstavbu na těchto pozemcích. Po kolaudaci má být vrácena zpět obci. Část pozemku Oleksandra Bulygina také sousedí s nemovitostí slovenského miliardáře Pavola Krúpy. Ten stejně jako Zeman patří mezi silné kritiky miliardáře bývalého majitele OKD Zdeňka Bakaly. „Přál bych si, kdyby pan prezident byl můj přímý soused. Pana prezidenta si vážím a mít takového souseda považuji za poctu,“ řekl Seznamu Krúpa. V Mnichovicích vedle zmíněného miliardáře bydlí i další známá jména podnikatelského světa, a to např. bývalý spoluvlastník hokejové a fotbalové Slavie Tomáš Rosen. Sídlo tu má také firma Mountfield nebo Euro – Agency, v nichž je místopředsedou představenstva, respektive jednatelem, Miroslav Schön. Právě společnost Euro – Agency letos během prezidentské kampaně zaplatila inzerát v médiích proti Zemanovu soupeři Jiřímu Drahošovi.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

NHL plánuje stěhování klubu Arizona Coyotes do Salt Lake City

Rada guvernérů NHL jednohlasně schválila prodej klubu Arizona Coyotes a jeho přesun do Salt Lake City. Více»

Zájemci mají možnost navštívit stanice metra B Florenc.

U příležitosti oslav padesáti let metra v Praze nabízí dopravní podnik unikátní možnost navštívit zázemí ve stanici Florenc. Více»

V Rokycanech existují ekologické veřejné toalety.

Nevyužívají elektřinu, ani chemii. Více»

Soud zahájil insolvenci s firmou Kovosvit MAS Machine Tools.

Českobudějovický krajský soud zahájil insolvenční řízení se strojírenskou firmou Kovosvit MAS Machine Tools. Věřitel požaduje po společnosti zaplacení dlužné částky více než 20 milionů korun. Více»

Mrazivá noc snížila naději na letošní dobrou úrodu ovoce.

Čekají se další mrazy. Více»

Všechny články a aktuality »»