Provozuje:
Juris Real Estate

mBank dále zlevňuje hypotéky.

mHypotéka Light s tříletou fixací.

mBank dále zlevňuje hypotéky.

autor. JURIS REAL

mHypotéka Light s tříletou fixací.

Internetová mBank od 1. června 2015 zlevňuje hypotéky, nejnižší garantovaná sazba s pojištěním nově začíná na 1,69 % p.a. při tříleté fixaci, která je u zákazníků mBank nejoblíbenější.

Nejen díky nízkým úrokům, ale také díky tomu, že u ní zákazníci nemusí platit žádné zbytečné poplatky, je mHypotéka Light skutečně výhodnou možností, jak si půjčit na vlastní bydlení, a to buď na jeho nákup, nebo rekonstrukci. „Stejnou úrokovou sazbu navíc garantujeme všem zákazníkům bez ohledu na to, zda u nás již účet mají, přicházejí k nám poprvé či mají starou, nevýhodnou hypotéku v jiné bance, končí jim fixace a rozhodli se refinancovat. Výše sazby se odvíjí pouze od délky fixace a výše vypůjčené částky v poměru k hodnotě nemovitosti,“ říká Martina Holúbková, produktová manažerka hypotečních úvěrů mBank pro Českou republiku a Slovensko. O tom, že je mHypotéka Light jedním z nejvýhodnějších produktů, svědčí i fakt, že v letech 2013 a 2014 obsadila první místo v kategorii hypoték v rámci soutěže Finparáda – Finanční produkt roku pořádanou portálem Finparáda.cz. Nejvyšší počet bodů získala především za výši úrokové sazby, transparentnost poplatků a podmínek a možnost předčasného splacení úvěru. Zákazník, který si dnes přijde do mBank pro hypoteční úvěr na bydlení ve výši 1 780 000 Kč, což je aktuálně průměrná výše hypotéky v České republice, zvolí 3letou fixaci s dobou splácení 25 let, spolufinancování ve výši 20 % a uzavře životní pojištění, zaplatí s úrokovou sazbou 1,69 % p.a. na měsíčních splátkách 7 279 Kč. Celkově pak zákazník s úrokovou sazbou 1,69 % p.a. zaplatí za 25 let částku 2 183 659,64 Kč. Přičemž s průměrnou úrokovou sazbou na trhu 2,11 % p.a. by za 25 let zaplatil 2 292 088,23 Kč. S mHypotékou Light tak ušetří 108 428,59 Kč.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

Registr zastupování je plný rozporů.

Ministerstvo vnitra chtělo odložit účinnost. Více»

YIT zkolaudovala etapu Tornio v Lappi Hloubětín.

A dokončila zde vzorový byt. Více»

PČR zajistila nemovitosti firmě, z níž investoři marně dolují peníze.

Investiční společnost Profit & Prosper, která investorům nedokáže vrátit stovky milionů korun, zkoušela potichu prodat jednu ze svých nemovitostí. Více»

Geosan Development uvolnil do prodeje byty v Rezidenci Radimova Břevnov.

Společnost Geosan Development uvádí na trh další sérii bytů v Rezidenci Radimova Břevnov v atraktivní lokalitě Prahy 6. Projekt je aktuálně ve výstavbě s plánovanou kolaudací již na podzim letošního roku. Více»

Cibuloviny v Květné zahradě v Kroměříži rozkvetly o měsíc dřív.

Cibuloviny v Květné zahradě v Kroměříži, která je památkou UNESCO, letos díky teplému počasí rozkvetly o měsíc dřív, než je obvyklé. Návštěvníci je mohou obdivovat především v tzv. Holandské zahradě. Více»

Všechny články a aktuality »»