Provozuje:
Juris Real Estate

Belohorcová prodává i své luxusní sídlo v USA za 55 milionů.

Nejen byt Zuzany Belohorcové a jejího muže Vlasty Hájka na pražském Smíchově bude mít nového vlastníka. Manželé se totiž rozhodli prodat také jejich byt na Miami.

Belohorcová prodává i své luxusní sídlo v USA za 55 milionů.

autor. JURIS REAL

Nejen byt Zuzany Belohorcové a jejího muže Vlasty Hájka na pražském Smíchově bude mít nového vlastníka. Manželé se totiž rozhodli prodat také jejich byt na Miami.

Důvodem je rekonstrukce mrakodrapu. Byt moderátorky a jejího muže na Floridě může být váš za 55 miliónů korun! "Začala u nás v domě rekonstrukce. Je to jeden ze starších domů, bylo to potřeba. Před půl rokem to celé začalo, přestavba lobby, fitka, přístupové haly, bazénů, tenisových kurtů. Začíná tam být bydlení kvůli hluku nepříjemné," vysvětluje Belohorcová. Z tohoto důvodu se rozhodli přestěhovat. "Byt prodáme a za čtyři roky bychom se tam chtěli vrátit a koupit byt třeba ještě ve vyšším patře. Máme to tam rádi. Portofino jsme si hodně oblíbili," uzavírá.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

Závěr NS neobstojí, uvedl ÚS v kauze exekuce majetku babičky.

Výklad Nejvyššího soudu je formalistický, nedostatečný, v hodnotovém rozporu se samotnou koncepcí vyživovací povinnosti a péče o nezaopatřené děti ve smyslu Listiny, uvedl Ústavní soud. Více»

Novela vodního zákona se vrací do druhého čtení.

Poslanci doplní návrhy. Více»

E.ON zlevnil energie s fixací.

Od května sníží ceny plynu i klientům bez závazku. Více»

Vinaři se vyjádří k situaci ve vinicích a vyčíslí škody způsobené mrazy.

ČTK bude dnes od 11:55 hod. živě vysílat tiskovou konferenci Svazu vinařů ČR k aktuální situaci ve vinicích a vyčíslení škod, které napáchaly mrazy. Zúčastní se jí prezident svazu Martin Chlad a zástupci všech vinařských podoblastí. Více»

V Paříži se v noci zřítila křídla mlýna na známém kabaretu Moulin Rouge.

V noci na dnešek se v Paříži zřítila křídla větrného mlýna, symbolu známého kabaretu Moulin Rouge. Informovala o tom agentura AFP s odkazem na prohlášení hasičů. Více»

Všechny články a aktuality »»