Provozuje:
Juris Real Estate

Dvě hypoteční banky zlevnily pro klienty hypoteční úvěry.

Tuzemské banky přišly v polovině měsíce se zvýhodněnou nabídkou úvěrových produktů. Tyto novinky ohlásily Komerční banka, Raiffeisenbank i Modrá pyramida.

Dvě hypoteční banky zlevnily pro klienty hypoteční úvěry.

Tuzemské banky přišly v polovině měsíce se zvýhodněnou nabídkou úvěrových produktů. Tyto novinky ohlásily Komerční banka, Raiffeisenbank i Modrá pyramida.

autor. JURIS REAL

Komerční banka snížila úrokové sazby pro všechna období fixace až o 0, 3 procentního bodu. U nejčastějších smluv s fixací tří až pět let tak platí sazba 4, 89 %. Akční nabídka je ovšem časově omezena: žádost je nutné podat v období od 18. ledna do 14. února a schválena musí být do konce března letošního roku. Úrokové sazby u hypotečních úvěrů nicméně snížila i Modrá pyramida, a to o 0, 3 procentního bodu. Sazby tak začínají na 4, 59 %. Akce ovšem bohužel neplatí pro všechny potencionální klienty. Budoucí klienti si totiž společně s hypotékou musejí založit bankovní účet. Pokud tak neučiní, úrokové sazby se jim sníží jen o dvě desetiny procenta. Klienti Raiffeisenbank zase mohou opět více než po roce získat hypoteční úvěr až na devadesát procent ceny nemovitosti. Dosud to bylo o 5 % méně. Tento bankovní ústav rovněž zmírnil i kritéria u neúčelových hypoték. Ty je nyní možné získat až na 65 % hodnoty věci, namísto původních padesáti procent.

Další velké tuzemské banky zatím akční akce, které se týkají hypoték neplánují.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

Rekonstrukce Budovy B na Brumlovce snížila ener. náročnost o více než 50 pct.

Administrativní Budova B, kterou roku 1999 vystavěla v centrální části multifunkčního areálu Brumlovka společnost Passerinvest Group, a.s., prošla před pár lety celkovou rekonstrukcí. Více»

Wienerberger zdvojnásobuje kapacitu výroby betonových dlažeb v ČR.

Nově je součástí portfolia Betonárna Lesonice. Více»

Palmovka se už brzy promění v moderní a živou čtvrť.

Po více než 20 letech se podařilo završit veškeré přípravy a povolovací procesy pro projekt multifunkčního centra Palmovka One. Ten tak nyní může postoupit do fáze samotné výstavby. Více»

REALIA FUND SICAV se rozrostl o dva retail parky.

Fond kvalifikovaných investorů REALIA FUND SICAV dokončil akvizici dvou retail parků, hodnota portfolia tak nyní přesahuje 2,2 miliardy korun. Více»

Češi objevují krásy komunitního bydlení.

Litevský projekt Youston slaví úspěchy na pražském Žižkově. Více»

Všechny články a aktuality »»