Provozuje:
Juris Real Estate

Hradec Králové dnes otevřel proti Českým Budějovicím nový fotbalový stánek.

Fotbalový Hradec Králové dnešním zápasem 3. kola první ligy s Českými Budějovicemi otevřel nový stadion v městské části Malšovice. Východočeši od návratu mezi elitu hráli poslední dvě sezony domácí duely v azylu v Mladé Boleslavi.

Hradec Králové dnes otevřel proti Českým Budějovicím nový fotbalový stánek.

autor. JURIS REAL, ČTK

Fotbalový Hradec Králové dnešním zápasem 3. kola první ligy s Českými Budějovicemi otevřel nový stadion v městské části Malšovice. Východočeši od návratu mezi elitu hráli poslední dvě sezony domácí duely v azylu v Mladé Boleslavi.

Nejvyšší soutěž se dnes do Hradce Králové vrátila po více než šesti letech. V sezoně 2016/17 se hrálo ještě na starém Všesportovním stadionu, na jehož místě nová aréna stojí.

Pořadatelé měli před utkáním za vytrvalého deště problémy s výpadky proudu, půl hodiny před výkopem se ale situace uklidnila a naplánovaný začátku duelu v 18:00 hod. se nakonec stihl. V úvodu zápasu ale nefungovaly velkoplošné obrazovky s časomírou.

V nové aréně oproti původnímu Všesportovnímu stadionu není prostor kolem hřiště pro atletickou dráhu a zastřešené tribuny pevně uzavírají hrací plochu ze všech stran. O osvětlení se starají především ikonická "lízátka", která se nad královéhradeckým stadionem tyčí od roku 1975. Kompletně nové je zázemí stadionu. Aréna by měla splňovat kategorii UEFA 4 pro mezinárodní utkání.

"Mezi městem Hradec Králové, které je vlastníkem stadionu, a FAČR je už od února 2022 podepsáno memorandum, že na stadionu budou hrát i české reprezentační výběry. Jen co proběhne schválení stadionu také ze strany UEFA, některý z národních týmů na něm nastoupí," sdělil předseda Fotbalové asociace ČR Petr Fousek na webu FAČR. Stavbu i následné otevření stadionu provázely komplikace.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

Většina pracovníků hutě Liberty Ostrava bude doma dalších šest týdnů.

Většina zaměstnanců hutě Liberty Ostrava bude dalších šest týdnů doma za stejných podmínek jako dosud. Rozhodnutí o překážkách na straně zaměstnavatele, kvůli nimž zaměstnanci nemohou chodit do práce, firma prodloužila do 30. června. Více»

Estonci schválili zákon o použití ruského majetku k úhradě válečných škod.

Estonský parlament schválil zákon, který umožňuje použít ruský majetek, zmrazený v této pobaltské zemi na základě mezinárodních sankcí, na nápravu škod způsobených Ukrajině válkou. Více»

EK mírně zlepšila odhad letošního růstu české ekonomiky.

Hrubý domácí produkt České republiky se podle nové prognózy Evropské komise zvýší o 1,2 procenta, zatímco v únoru EK jeho růst odhadovala na 1,1 procenta. Více»

MS v Brně uložil v souvislosti s bytovou kauzou dva podmíněné tresty.

Městský soud v Brně na veřejném zasedání uložil dvěma obžalovaným kvůli podplácení podmíněné a peněžité tresty v souvislosti s tzv. brněnskou bytovou kauzou. Soud schválil dohodu o vině a trestu, rozhodnutí je tedy pravomocné. Více»

Na sněhovém poli Mapa republiky je okolo čtyř metrů sněhu.

Na sněhovém poli známém jako Mapa republiky ve východních Krkonoších je stále okolo čtyř metrů sněhu. Z úbočí Studniční hory by mohlo zmizet na přelomu června a července, řekl ČTK mluvčí Správy Krkonošského národního parku (KRNAP) Radek Drahný. Více»

Všechny články a aktuality »»