Provozuje:
Juris Real Estate

MONETA nabízí druhé nejlepší hypotéky v ČR.

Stříbrnou medaili v kategorii Hypotéka roku si odnáší MONETA ze včerejšího udělování prestižních oborových cen Banka roku 2023.

MONETA nabízí druhé nejlepší hypotéky v ČR.

autor. JURIS REAL (Zdroj: MONETA a Hypoindex.cz)

Stříbrnou medaili v kategorii Hypotéka roku si odnáší MONETA ze včerejšího udělování prestižních oborových cen Banka roku 2023.

Stříbro si za posledních pět let konání soutěže odnáší již podruhé, třikrát pak ve stejném období nenašla v tuzemsku konkurenci.

Vítězství v kategorii Hypotéka roku dosáhla MONETA především nabídkou nově sjednávaných hypotečních smluv i refinancování hypoték plně online, a to od prvotní kalkulace až po finální podpis hypoteční smlouvy.

Banka navíc svým klientům vystavuje certifikát o získání hypotéky s 60tidenní platností úrokové sazby: to klientům umožňuje vybranou nemovitost buď ihned rezervovat nebo následující dva měsíce využít pro hledání vhodné nemovitosti.

Velmi jednoduchý a rychlý je i proces oceňování nemovitosti a ověřování totožnosti včetně elektronických podpisů kde MONETA využívá načítání online dat z katastru nemovitostí a úvěrových registrů.

Porota ocenila i možnost snížení hypotečních splátek prostřednictvím individuálního nastavení splátkového kalendáře pro zájemce z řad klientů, potýkajících se s důsledky energetické krize nebo možnost přepracovat rozpočet výstavby kvůli nárůstu ceny stavebních materiálů a prací s následnou nabídkou navýšení hypotéky.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

Zájem domácností o fotovoltaiku pokračuje.

Žádostí o dotace dvojnásobně přibylo. Více»

Celoroční sjezdovka ve Velké Chuchli nevznikne.

Kousek od závodiště ve Velké Chuchli se lyžovat na zakryté sjezdovce nebude. Spolek Arnika zjistil, že investor po pěti letech stáhl svůj podnět ke změně územního plánu. Více»

České hokejové hry uspořádají v letech 2026 a 2028 Č. Budějovice.

České hokejové hry, které jsou součástí série Euro Hockey Tour, se v letech 2026 a 2028 odehrají v Českých Budějovicích. V rámci čtyřleté spolupráce se na tom dohodli zástupci Českého svazu ledního hokeje (ČSLH), města a Jihočeského kraje. Více»

V Českých Budějovicích začala výstavba justičního areálu.

Vyjde na 600 milionů korun. Více»

CREDITAS Real Estate připravuje nové byty v metropoli.

Společnost CREDITAS Real Estate z investiční skupiny CREDITAS zahájila předprodej 39 bytových jednotek s dispozicemi 1+kk až 4+kk v komorním projektu Jateční 35, který se nachází v moderní a pulzující lokalitě Holešovic v Praze. Více»

Všechny články a aktuality »»