Provozuje:
Juris Real Estate

Majetkový úřad se v září popáté pokusí prodat Palác Broadway.

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM) se popáté pokusí prodat v elektronické aukci pražský Palác Broadway.

Majetkový úřad se v září popáté pokusí prodat Palác Broadway.

autor. JURIS REAL (Zdroj: ČTK)

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM) se popáté pokusí prodat v elektronické aukci pražský Palác Broadway.

Aukci vyhlásil na 4. až 6. září, vyvolávací cena bude 930 milionů korun, vyplývá z informací na internetových stránkách ÚZSVM. Zatím poslední pokus o prodej se uskutečnil v březnu, do aukce se přihlásil jediný zájemce, ale nepřihodil k vyvolávací ceně 990 milionů korun.

Úřad nabízí případným zájemcům o koupi nemovitosti opět termíny k prohlídce Paláce Broadway. Uskuteční se v červenci a v srpnu.

Do 1. září musí zájemci o vstup do aukce složit aukční jistotu 20 milionů korun. V dražbě samotné bude minimální příhoz 200.000 korun.

ÚZSVM se pokusil o prodej nemovitosti v centru Prahy už čtyřikrát. Do aukcí v září 2021, loni v březnu, loni v srpnu a letos v březnu se pokaždé přihlásil jeden zájemce, nikdy ale nepřihodil k vyvolávací ceně.

Úřad po každé neúspěšné aukci oslovil s nabídkou k prodeji současného nájemce, který ale nikdy přednostní právo na odkup nevyužil.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

Končící topnou sezonu v ČR výrazně ovlivnilo teplé počasí.

Teplárny po celé zemi tak zaznamenaly meziročně nižší odběry, pokles se většinou pohyboval mezi pěti až 15 procenty, zjistila ČTK. Více»

Elektřina i plyn v EU ve druhém pololetí zlevnily.

V České republice elektřina naopak zdražila. Více»

Mráz měl negativní vliv rovněž na lesy.

Buky, duby i jedle částečně pomrzly. Více»

Roztyly Plaza se v roce 2024 stala 1. nově otevřenou komer. budovou v metropoli.

Společnost Passerinvest Group otevřela svou v březnu zkolaudovanou administrativní budovu Roztyly Plaza svým nájemcům. Ta se nachází v Praze 11, přímo u stanice metra C Roztyly. Jedná se o první budovu plánové výstavby v lokalitě. Více»

Součástí brněnského projektu Dornych bude lifestylový hotel NYX.

Projekt Dornych skupiny Crestyl, který v následujících letech nahradí staré obchodní centrum v sousedství brněnského hlavního nádraží, nabídne i hotel. Více»

Všechny články a aktuality »»