Provozuje:
Juris Real Estate

O exkluzivní bydlení v metropoli je mimořádný zájem.

V Rezidenci Park Nikolajka je za dva měsíce prodáno již přes 30 procent bytů.

O exkluzivní bydlení v metropoli je mimořádný zájem.

autor. JURIS REAL

V Rezidenci Park Nikolajka je za dva měsíce prodáno již přes 30 procent bytů.

O exkluzivní bydlení nejvyššího standardu je v Praze stále větší zájem. Svědčí o tom i velmi úspěšné prodejní výsledky unikátního projektu společnosti CENTRAL GROUP Rezidence Park Nikolajka.

Za dva měsíce od uvedení na trh je vyprodáno více než 30 procent exkluzivních bytů v tomto projektu na prestižní adrese na pražském Smíchově blízko Malé Strany.

CENTRAL GROUP vstoupil projektem Rezidence Park Nikolajka na trh prémiového bydlení určeného pro velmi náročnou klientelu.

„Ukazuje se, že především v luxusním segmentu se zájem kloní k již dokončeným bytům. Lidé, kteří mají na to koupit si byt za mnoho milionů korun, prostě chtějí přijít a osahat si to, do čeho své prostředky investují,“ řekl šéf CENTRAL GROUP Dušan Kunovský. Firma se proto rozhodla byty v prémiovém standardu prodávat plně dokončené. I pokud jde o standardní nabídku, CENTRAL GROUP dává do prodeje vždy jen byty již dokončené nebo rozestavěné, a to na rozdíl od jiných společností, které nabízejí zájemcům rezervační smlouvy na byty v neexistujících projektech, kde dosud nejsou vydaná příslušná povolení a kde není vůbec jisté, zda budou realizovány.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

NET4GAS se loni propadl do ztráty 1,7 miliardy Kč.

Společnost NET4GAS, kterou v závěru loňského roku koupil státní podnik ČEPS, loni prodělal 1,7 miliardy Kč. Předloni přitom společnost zaznamenala zisk přes 6,2 miliardy Kč. Více»

Míra inflace v eurozóně zůstala na 2,4 pct.

Ekonomika EU vzrostla o 0,3 pct. Více»

Ekonomika SRN po poklesu opět roste, v 1. čtvrtletí o 0,2 procenta.

HDP Německa se po poklesu o 0,5 procenta v závěru loňského roku v prvním letošním čtvrtletí zvýšil mezičtvrtletně o 0,2 procenta. Dnes to na základě sezonně, cenově a kalendářně očištěných dat v předběžné zprávě oznámil Spolkový statistický úřad. Více»

HDP v 1. kvartálu meziročně rostl o 0,4 pct.

Analytici vnímají oživení. Více»

Central Group začal prodávat inves. nájemní byty s gar. zhodnocením 5 pct p.a.

Největší rezidenční stavitel Central Group přichází s velmi zajímavým nemovitostním a investičním produktem, který v České republice zatím není. Více»

Všechny články a aktuality »»