Provozuje:
Juris Real Estate

PČR zasahuje na úřadě soudního exekutora Ivanka.

Ten měl zpronevěřit desítky milionů.

PČR zasahuje na úřadě soudního exekutora Ivanka.

autor. JURIS REAL, Seznam zprávy, Česká justice a Deník Právo

Ten měl zpronevěřit desítky milionů.

Policie zasahuje na Exekutorském úřadu Prahy 10, který vede exekutor Igor Ivanko. Mluvčí ministerstva spravedlnosti Vladimír Řepka nechtěl situaci komentovat a odkázal Českou justici na policii.

Resort již dříve na exekutora podal trestní oznámení kvůli podezření ze zpronevěry. Podle informací České justice policie koná kvůli tomu, že z Ivankova exekutorského úřadu bylo vyvedeno 85 milionů korun. Exekutorovi hrozí, že přijde o funkci.

„Na místě detektivové z oddělení hospodářské kriminality pražské policie provádějí úkony trestního řízení. V tuto chvíli případ nemůžeme blíže specifikovat ani k němu poskytnout jakékoliv informace, abychom neohrozili jeho objasnění,“ sdělil České justici mluvčí policie Jan Daněk. Do Ivankova úřadu se nyní nelze dovolat, na dotazy zatím nereagovala ani Exekutorská komora. Policie již dříve v dokumentech podle Seznam zpráv uvedla, že peníze z Ivankova úřadu byly vypláceny firmě bývalého ředitele exekutorského úřadu a že se za ně nakupovaly letenky, luxusní auta nebo dovolené. Policisté začali exekutora prověřovat poté, co u něj začaly problémy s vyplácením vymožených peněz.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

Končící topnou sezonu v ČR výrazně ovlivnilo teplé počasí.

Teplárny po celé zemi tak zaznamenaly meziročně nižší odběry, pokles se většinou pohyboval mezi pěti až 15 procenty, zjistila ČTK. Více»

Elektřina i plyn v EU ve druhém pololetí zlevnily.

V České republice elektřina naopak zdražila. Více»

Mráz měl negativní vliv rovněž na lesy.

Buky, duby i jedle částečně pomrzly. Více»

Roztyly Plaza se v roce 2024 stala 1. nově otevřenou komer. budovou v metropoli.

Společnost Passerinvest Group otevřela svou v březnu zkolaudovanou administrativní budovu Roztyly Plaza svým nájemcům. Ta se nachází v Praze 11, přímo u stanice metra C Roztyly. Jedná se o první budovu plánové výstavby v lokalitě. Více»

Součástí brněnského projektu Dornych bude lifestylový hotel NYX.

Projekt Dornych skupiny Crestyl, který v následujících letech nahradí staré obchodní centrum v sousedství brněnského hlavního nádraží, nabídne i hotel. Více»

Všechny články a aktuality »»