Provozuje:
Juris Real Estate

Panattoni Europe začala v České Lípě stavět pro Bombardier novou halu.

Průmyslový developer Panattoni Europe zahájil v českolipském areálu společnosti Bombardier Transportation Czech Republic výstavbu nové haly o velikosti 4 200 m2.

Panattoni Europe začala v České Lípě stavět pro Bombardier novou halu.

autor. JURIS REAL

Průmyslový developer Panattoni Europe zahájil v českolipském areálu společnosti Bombardier Transportation Czech Republic výstavbu nové haly o velikosti 4 200 m2.

Budova bude sloužit ke svařování podskupin a vozových skříní železničních vagónů. Jde o klasický projekt „na klíč“, v němž developer staví přesně podle představy klienta a do jeho vlastnictví.

„Panattoni Europe se liší od jiných developerů tím, že staví průmyslové nemovitosti také na klíč a do vlastnictví. Výhodou tohoto přístupu je, že maximálně vychází vstříc specifickým požadavkům klienta, který díky tomu může zvolit nejlepší lokaci a formu investice a mimo jiné i ušetřit na investičních a provozních nákladech,“ sdělil generální ředitel Panattoni Europe pro ČR a Slovensko Pavel Sovička.

Společnost Bombardier Transportation Czech Republic se na developera Panattoni Europe obrátila v návaznosti na úspěšnou spolupráci v Polsku, kde již výstavba momentálně vrcholí. Hala o velikosti 20 000 m2 roste nedaleko Vratislavi od loňského srpna. Stavební práce v českolipském areálu společnosti začaly již na konci loňského roku a měly by být ukončeny letos v květnu. Společnost Bombardier Transportation Czech Republic je součástí sítě výrobních závodů, které se nacházejí ve více než 60 zemích světa. V ČR vyrábí svařované komponenty pro regionální a příměstské vlaky.

Developerská společnost Panatoni Europe se dlouhodobě specializuje právě na projekty typu BTS („built-to-suit“), které spočívají ve výstavbě „na klíč“ přímo do vlastnictví klienta. V minulosti již v ČR tímto způsobem vybudovala průmyslové budovy například pro GM Electronic, HP Tronic, Simoldes Plasticos, Steelcase či Johnson Controls.

Panattoni Europe se v České republice momentálně zabývá přípravou nových projektů. Nedaleko pražského letiště u obce Pavlov otevřel Panattoni Park Prague Airport II a začal v něm budovat logistickou halu pro prvního klienta, společnost DSV.

Developer zároveň otevírá Panattoni D5 Hořovice Park a prvního nájemce pro něj bude mít v červnu letošního roku.

Velmi slibně se rozvíjí také Panattoni Park Cheb, kde bude letos dokončena výstavba pro výrobce automobilových komponent BWI Group a logistickou společnost DHL.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

V Paříži se v noci zřítila křídla mlýna na známém kabaretu Moulin Rouge.

V noci na dnešek se v Paříži zřítila křídla větrného mlýna, symbolu známého kabaretu Moulin Rouge. Informovala o tom agentura AFP s odkazem na prohlášení hasičů. Více»

Výborný bude informovat o pomoci ovocnářům s poškozenou úrodu.

Ministr zemědělství Marek Výborný (KDU-ČSL) bude dnes spolu s předsedou Ovocnářské unie Martinem Ludvíkem dnes v obci Daminěves na Mělnicku informovat o pomoci ovocnářům, kterým mráz v předchozích dnech zásadně poškodil úrodu. Více»

Skanska startuje prodej nové etapy ve čtvrti Emila Kolbena.

Skanska zahájila prodej nové etapy ve čtvrti Emila Kolbena v pražských Vysočanech. Bytový dům nabídne 134 nízkoenergetických bytů ve třech sekcích pojmenovaných po sestrách Emila Kolbena. Více»

Mrazy způsobily rozsáhlé škody na úrodě ovoce.

Škody hlásí i zelináři. Více»

Mrazy způsobily škody zelinářům.

Ochlazení oddálí sklizeň zeleniny. Více»

Všechny články a aktuality »»